2777
2789

موهات بلند نیست؟؟ من یه روز درمیون

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یه بار خیلییییه گلم

کلا برا پوست هم اوکی نیست

مگر کسی باشگاهی چیزی میره بگه عرق میکنم چاره ندارم

هفته ایی ۳ بار کافیه

تازه یسری ک موهاشون خشکه یا بدنشون عرق نمیکنه

یا سر کار نمیرن فعالیت ندارن ۲ بارم برن کافیه

حالا باز بستگی داره

مثلا میبینی منه نوعی امروز حموم بودم

شب اصلا عرق کردم

خب مجبورم باز برم حموم 

اینجور موقعیت ها ام هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همین شماها که هر روز میرین حموم آب رو تموم کردین آخه وقتی عرق نکردی واسه چی میری حموم. ببینم آب نباشه چطوری میخوای بری حموم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من هرروز اگه نرم چشام می سوره

وااای من فکر میکردم فقط من اینطوری م

چشمام میسوزه سرم میشه ۱۰۰ کیلو 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
همین شماها که هر روز میرین حموم آب رو تموم کردین آخه وقتی عرق نکردی واسه چی میری حموم. ببینم آب نباش ...

بعد میگن چرا کمبود آبه توی ایران چون مصرف درست رو بلد نیستیم بعدم افتخارم میکنن ک هر روز حمومم بدون عرق 

همین شماها که هر روز میرین حموم آب رو تموم کردین آخه وقتی عرق نکردی واسه چی میری حموم. ببینم آب نباش ...

بازم ما مردم‌ شدیم مقصر..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بعد میگن چرا کمبود آبه توی ایران چون مصرف درست رو بلد نیستیم بعدم افتخارم میکنن ک هر روز حمومم بدون ...

والا

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بازم ما مردم‌ شدیم مقصر..

پس کی مقصره؟ والا من یه خانم رو میشناسم خدا انشالله نفسشو بگیره آب آشپزخونه رو باز می‌زاره کل نظافت خونش رو تموم می‌کنه بعد می‌بنده .حالا این وسط شاید خواست بره یه دستمال بشوره . پس این مقصر نیست کی مقصره دولت؟