2777
2789
عنوان

مدیتیشن کنننن جان من

137 بازدید | 17 پست

اگه فکرت درگیره اگه از زندگی خسته شدی اگه حس میکنی افسردگی داری

فقط فقطططط مدیتیشن کن

ببین چه قدرررر فرق میکنه حال و روح و روانت

جان من

فقط ۷ روز انجام بده فقط ۷ روز🥲🥲🥲

بخاطر خودت میگم 

ب من هیچی نمیرسه 

مدیتیشن کن تا بفهمی زندگی یعنی چییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون فکرم متمرکز نمیشه و هی از دستم در میره ، مدیتیشن نمیکنم ، وگرنه چندییین ساله که این مباحثو پیگیری میکنم ، گوش میدم ، مطالعه میکنم ، ولی انجام نمیدم ، میتونی کمکم کنی ؟

من ۴۹ روز پشت سر هم پاکسازی چاکراها انجام دادم ، ولی یا خوابم میبرد یا ذهنم منحرف میشد ، عملا هیییچ دستاوردی برام نداشت ، برای همین ولش کردم

چشماتو ببند ۱۰ دقیقه فقط نفس عمیق بکش و فقط هم توجهت به نفس هات باشه

اینکه میگن برای دم ، اول شکمو باد کن ، بعد قفسه ی سینه ، بعد برای بازدم ، اول قفسه ی رو تخلیه کن ، بعد شکم ، شما بلدی ؟ من نمیتونم ، احساس میکنم همش با هم پر و خالی میشه 😅

چجوری مدیتیشن کنم خوابگاهم و واقعا روحیم بهم ریختست

یه مکان اروم و ساکت پیدا کن و راحت بشین .۱۰ دقیقه چشماتو ببند و نفس عمیق بکش و فقط و فقط توجهت ب نفس هات باشه به افکارت توجه کن . میتونی خودت این مدلی  پیش بری میتونی برنامه مدیتیشن نصب کنی با اون پیش بری

من برنامه آرامیا هم من نصب کردم

چطور انجامش میدی روندشو بگو

یه مکان اروم و ساکت پیدا کن و راحت بشین .۱۰ دقیقه چشماتو ببند و نفس عمیق بکش و فقط و فقط توجهت ب نفس هات باشه به افکارت توجه کن . میتونی خودت این مدلی  پیش بری میتونی برنامه مدیتیشن نصب کنی با اون پیش بری من برنامه آرامیا هم من نصب کردم