الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون فکرم متمرکز نمیشه و هی از دستم در میره ، مدیتیشن نمیکنم ، وگرنه چندییین ساله که این مباحثو پیگیری میکنم ، گوش میدم ، مطالعه میکنم ، ولی انجام نمیدم ، میتونی کمکم کنی ؟
من ۴۹ روز پشت سر هم پاکسازی چاکراها انجام دادم ، ولی یا خوابم میبرد یا ذهنم منحرف میشد ، عملا هیییچ دستاوردی برام نداشت ، برای همین ولش کردم
چشماتو ببند ۱۰ دقیقه فقط نفس عمیق بکش و فقط هم توجهت به نفس هات باشه
اینکه میگن برای دم ، اول شکمو باد کن ، بعد قفسه ی سینه ، بعد برای بازدم ، اول قفسه ی رو تخلیه کن ، بعد شکم ، شما بلدی ؟ من نمیتونم ، احساس میکنم همش با هم پر و خالی میشه 😅
چجوری مدیتیشن کنم خوابگاهم و واقعا روحیم بهم ریختست
یه مکان اروم و ساکت پیدا کن و راحت بشین .۱۰ دقیقه چشماتو ببند و نفس عمیق بکش و فقط و فقط توجهت ب نفس هات باشه به افکارت توجه کن . میتونی خودت این مدلی پیش بری میتونی برنامه مدیتیشن نصب کنی با اون پیش بری
یه مکان اروم و ساکت پیدا کن و راحت بشین .۱۰ دقیقه چشماتو ببند و نفس عمیق بکش و فقط و فقط توجهت ب نفس هات باشه به افکارت توجه کن . میتونی خودت این مدلی پیش بری میتونی برنامه مدیتیشن نصب کنی با اون پیش بری من برنامه آرامیا هم من نصب کردم