2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 73 پست
شاید این هی دلش خواست زاد و ولد کنه. هیچی. بابا بچه چهارم دیگه کادو نمیخواد اونم همسایه ،رواین هدیه ...

آخه قرار گذاشتیم که بریم

اول قرار بود ما و یکی از همسایه ها بریم..

اون با دو نفر دیگه هماهنگ کرده

الان یک و نیم کارت گرفتن...گفتن ما شیرینی بخریم

با هم بریم..

و خب اینجوری واقعا حس میکنم انگار کاری برای هدیه بردن نکردم

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قرار گذاشتیم که بریماول قرار بود ما و یکی از همسایه ها بریم..اون با دو نفر دیگه هماهنگ کردهالان ...

من نمیدونم رابطه تون ب چ شکل. ولی اگر خیلی باهم بده بستون ندارید ۳۰۰ کافیه بذار توپاکت بده ،، زایمان قبلیش م دادی و هنوز. جبران نشده بسه چخبره مگه

خوب یک کیلو شیرینی خوب ۴۰۰ بخره الان مشکلت حل شد ؟!

شهر به شهر متفاوته قیمت‌ها

توو شهر ما بهترین شیرینی خانه‌ای از کیلویی ۳۰۰ شروع میشه

شیرینی‌هایی مثل زبان و دانمارکی هم حدود ۱۲۰..

ممنونم از اینکه نظرت رو باهام به اشتراک‌ گذاشتی دوستم🫶

بس همیشه بهت میندازن چون الان سرچ کنی میبینی قیمت یک کیلو شیرینی الان ۲۵۰ هست !منظورم شیرینی تر و خا ...

تو خیابون ما دو تا شیرینی فروشی هست جفتشون کیفیتش عالیه قیمت اونور خیابون با این ور خیابون 50 هزار تومن تو هر کیلو فرق داره حالا فکر کن یه منطقه عوض کنی چقدر قیمت عوض میشه و اگه یه شهر عوض کنی قیمت چطوری میشه ... شما برو تو گوگل شیرینی رو سرچ کن ما میریم واقعیشو میخریم قیمت هم دستمونه مگه ماسته که قیمت واحد داشته باشه 😂 یکی دانمارکی رو با مواد با کیفیت درست میکنه شیرینیش تازس روی شیرینی انواع مانور ها رو میده خوشمزه بشه روش شیره و خلال میزنه یکی دانمارکی داره مزه دمپایی میده به نظرت اینا کیلویی یکی باشه؟ بیخیال بابا ایران گرد تو برو بگرد 😂

Stay hungry stay foolish

من نمیدونم رابطه تون ب چ شکل. ولی اگر خیلی باهم بده بستون ندارید ۳۰۰ کافیه بذار توپاکت بده ،، زایمان ...

بله دیگه 

زایمان قبلی‌اش هم دادیم..

دو سال پیش حدودا:)

همه باهم یک و نیم میدن یا نفری یک و نیم

خودشون سه نفر به این نتیجه رسیدن که کلا یک و نیم بدن با یه جعبه شیرینی

الان ما قراره شیرینی رو ببریم

و به نظر من یه جوریه 🙁