2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم نبره⁉️

51 بازدید | 10 پست

فردا درس ۳و۵و۶ ادبیات امتحان دارم ولی من فک کردم درس ۱ و ۲ هست😑💔

از ظهر تاحالا فقط همین دو درسو خوندم..

چیکار کنم خوابم نبره؟!قهوه ام خوردم ولی مثل اینکه بی تاثیره

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان خشته ای شده ۲ساعتم بخوابی بخواب بعد پاشو بخون اگه نخوابی مغزت بازدهی نداره

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

آدامس تا حدودی جوابه..بعد سعی کن دراز نکشی ..جای جرم و نرم اینا نباشه..صورتتو با اب یخ بشور...بعد طبق تجربیاتم که نود و نه درصد شب امتحانیم ترس و اضطراب به خودت راه نده تهش تر میزنی تو امتحان😔😂

ببین الان خشته ای شده ۲ساعتم بخوابی بخواب بعد پاشو بخون اگه نخوابی مغزت بازدهی نداره

اصلا نمیتونم صب زود بیدار شم،حتی اگ آلارم بزارم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

آدامس تا حدودی جوابه..بعد سعی کن دراز نکشی ..جای جرم و نرم اینا نباشه..صورتتو با اب یخ بشور...بعد طب ...

ترسو اضطراب که ندارمم،ولییی خیلیی خوابم میاد