2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

86 بازدید | 15 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت 

شکرتتت واسه وجود قشنگت 

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن مراقبمی

خداجونم ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

شکرتتتت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی 

خدایا تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

شکرتتت دارمت شکرت دستمو محکم گرفتی 

شکرت برگشت و دلتنگم شد و کنارمه شکرت پیام داد 

شکرت خبر خوش شنیدم 

خدایااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خداایااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرحالمون بدباشه چی حسمون بد باشه ارتعاش منفی نمیده

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خدایا شکرت تورو دارم شکرت کمکم میکنی شکرت تو خاستی ک بشه تو بخای میشه تو بخاه برام قربونت بشم

اگرحالمون بدباشه چی حسمون بد باشه ارتعاش منفی نمیده

نمیدونم گلم. منم گاهی با حال بد مینویسم نمیدونم کلا همینجوری هرشب میزارم

خدایااااا شکرت که منو از خواب غفلت و جهالت بیدار کردی.

خدایا شکرت که خدایِ منی 

خدایا شکرت که اجازه دادی نماز بخونم

خدایا شکرت اجازه دادی برا طولانی بودن عمرخانوادم دعا کنم.

خدایا شکرت که به من فرصت دادی تا بنده خوبی برای تو و دختر خوبی برای مادرم و خواهر خوبی برای برادرم باشم.

شکرت که در موقع حمله شیطان کنارم بودی 

خدایا شکرت که منو شیعه آفریدی 

خدایا شکرت 💖💖💖💖

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خدایا شکرت بابت اروم شدنم ...امروز اول صبح خیلی استرس داشتم اما الان ارومم 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

خدایاااا ،شکرت که در نبود پدرم ،در روزهای یتیمی کنار خانوادم بودی.

آرزو عاشقت هست 💖😘

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خدایاشکرت بابت اینکه کنار خانواده ام هستم 

خدایاشکرت بابت شب دل انگیز پاییزی ات

خدایاشکرت بابت نعمت های بی کران

خدایاشکرت بابت داشتن سلامتی 

خدایاشکرت بابت تنفس راحت 

خدایاشکر بابت بابت والدین عزیزم

نمیدونم گلم. منم گاهی با حال بد مینویسم نمیدونم کلا همینجوری هرشب میزارم

راستش یمدت مینوشتم خییلی نتایج میدیدم ک باورش سخت بود برای بقیه ی نمونش شوهری کارمون ب دادگاه رسیده بود بارهااومد سمتم حرفایی ک خواستم بهم زد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خدایاشکرت معجزه ای ک منتظرش بودم اتفاق افتاد🕊✨🤲🏻