2777
2789
عنوان

همه چی زندگیم خوبه جز سنم 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 26 پست

دهه هفتادیا هنو بچه ان به نظر من😁

دختر خالم ۷۶ ایه حس میکنم هنو ۲۳ سالشه تهش ۳۴ اصلا نمیتونم تصور کنم الان ۲۸ سالشه کلا نمیدونم زمان کی گذشت چطور ایقد بزرگ شدین شماها

البته ۳۰ واقعا تازه اول جوونیه 

گیرم ۱۰۰ سال عمر کنی یعنی هنوز ۷۰ سال وقت داری😁

استارتر داری میلف میشیمن که منتضرم سن بالا بشم بشم مامییاین پسرا زاخارامن همه بم میگن مادررر

عزیز اصن معنیه میلف را میدونی؟؟؟؟؟

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من که نمیدونم شما میدونی مطمئنن

اگ ام میدونم لااقل هیچ وقت ب خودم نمیگم میلف 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

خب من چیکار کنم الان؟

درگیری پرنسس خانوم ها

میلف ب زنی میگن ک میانساله و تعداد بادی کنت هاش زیاده و از لحاظ سک. سی ب پختگی رسیده

جایی نگو بهت نخندن

درگیری پرنسس خانوم هامیلف ب زنی میگن ک میانساله و تعداد بادی کنت هاش زیاده و از لحاظ سک. سی ب پختگی ...

به زن  پخته ای میگن از لحاظ جنسی جذابه و چهره جذابی داره 

همه جا همه دارن میگن والا میمای اینستا هم میگن کسی نمیخنده نگران نباش

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

به زن پخته ای میگن از لحاظ جنسی جذابه و چهره جذابی داره همه جا همه دارن میگن والا میمای اینستا هم م ...

الان ک خودت میدونی دیگ بحثی نمیمونه

یه دختر عادی قطعا دوس نداره کسی ب اندام جنسیس یا کلا با سک س باهاش فکر کنه تصورشم چندشه ک مردای هول بگن عجب میلفی کاش باهاش...

تو بگو میخوام میلف باشم

ب من چ اصن 💅💁🏼‍♀️

الان ک خودت میدونی دیگ بحثی نمیمونهیه دختر عادی قطعا دوس نداره کسی ب اندام جنسیس یا کلا با سک س باها ...

دقیقا آفرین به تو چه اصلا🤌🏻

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی