مامانم دچار افسردگی بود بابام کلن آدم بی خیالی از وقتی برادرم رفته دانشگاه مامانم هر روز حالش بد میشه اینقدر حالش بد میشه که اورژانسی میشه پیش روان پزشک این هفته نوبت گرفتم براش ولی اصلا نمیتونه رو پاش وایسه قلبش همش تند میزنه روحیه اشو باخته منو خاهرمم روحیمو نو وقتی مامانم میبینم این طوری شده باخته ما خودمون شهرستانیم داداشم تهرانه نمیتونم این حرفا رو به کسی بزنم شما بگید من چی کار کنم
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
چی بگمآخر هفت برید تهران یا تماس تصویری رشته داداشت چیه ؟شاید ی ترم انتقال بگیر شهرتون یا مرخصی که م ...
مهندسی برق آخه تهران خونه ندارم
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استرس و وابستگی داره اول پیش مشاور بره که باهاشصحبت کنن شکر خدا که پسرش موفق و سلامته قبلا علائم دیگ ...
مامانم خیلی استرسی تو بچگی مادر شو از دست داده بودم خواهر شو و هیچ وقت بابام اون طور که باید حمایت روانی عاطفی نکرد مامانمو
چه زن پسر دوستیو چه کار اشتباهی که به امانت خدا وابسته شدهاگه برادرت بخواد ازدواج کنه مادرت چه آتیشی ...
ازدواجم کنه لابد میگه بیا طبقه بالای ما😂
عزیزم به مامان بگو حالا که رفته دانشگاه.. هروقت بیاد خونه پیشته باهات حرف میزنه میرین بیرون.. زن بگی ...
اینا رو بش بگم که دیگه سکته میکنه نمیدونم چرا اینقدر وابسته اش باورتون نمیشه حتی داداشم اجازه دوچرخه سواری نداشت بخاطر اینکه خدایی نکرده تصادفی نکنه
تو و خواهرت سهمی تو دنیای مادرت نداشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم والا قضاوتش نمیکنم چون ما اگه چیزی بشه تو رو مامانم در میایم و بهش حرف میزنیم ولی داداشم چیزی نمیگه خیلی آرومه بزا همین خیلی پیش مامانم عزیز شد اگه مشکلی داشته باشه نمیگه که مامانم اذیت نشه
اینا رو بش بگم که دیگه سکته میکنه نمیدونم چرا اینقدر وابسته اش باورتون نمیشه حتی داداشم اجازه دوچر ...
منم یه بار اینجوری شدم.. اینقدر گریه کردم دیدم نه اروم نمیشم یه شب نشستم زیارت عاشورا خوندم ازته قلبم سلاما رو میگفتم عرررر میزدم بلانسبت دیگه همون شب پسرمو سپردم به امام حسین به مامان بگو تجربه کنه خیلی قشنگه
منم یه بار اینجوری شدم.. اینقدر گریه کردم دیدم نه اروم نمیشم یه شب نشستم زیارت عاشورا خوندم ازته قلب ...
چشم حتما میگم ♥️♥️