2777
2789
چی بگمآخر هفت برید تهران یا تماس تصویری رشته داداشت چیه ؟شاید ی ترم انتقال بگیر شهرتون یا مرخصی که م ...

مهندسی برق آخه تهران خونه ندارم 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و وابستگی داره اول پیش مشاور بره که باهاشصحبت کنن شکر خدا که پسرش موفق و سلامته قبلا علائم دیگ ...

مامانم خیلی استرسی تو بچگی مادر شو از دست داده بودم خواهر شو و هیچ وقت بابام اون طور که باید حمایت روانی عاطفی نکرد مامانمو 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

به نظرم اینایی که گفتم انجام بده

باشه چشم 

آخه مامانم خیلی وابسته داداشم بود بابام که کلن بی فکره مامانم تمام آرزو هاشو همه چیشو ریخت به پایه د ...

چه زن پسر دوستی

و چه کار اشتباهی که به امانت خدا وابسته شده

اگه برادرت بخواد ازدواج کنه مادرت چه آتیشی بسوزونه؟؟؟

داداشم ۱۸ چی بگم بخدا هر چی بهش میگم مامانم گریه می‌کنه میگه دست خودم نیست آخه داداشم ب معنای واقعی ...

عزیزم به مامان بگو حالا که رفته دانشگاه.. هروقت بیاد خونه پیشته باهات حرف میزنه میرین بیرون.. زن بگیره بره سرکار دیگه وقت نداره حرفم بزنه باهات.. پسرمن کلا پنج دقیقه باهامون فاصله داره وقت نمیکنه زنگ بزنه بهمون.

داداشم ۱۸ چی بگم بخدا هر چی بهش میگم مامانم گریه می‌کنه میگه دست خودم نیست آخه داداشم ب معنای واقعی ...

عزیزم وابسته داداشت بوده به مامانت بگو اول و آخرش باید میرفت دانشگاه بعدش سر کار بعدش ازدواج همیشه که نمیشه  پیش مامانت بمونه

چه زن پسر دوستیو چه کار اشتباهی که به امانت خدا وابسته شدهاگه برادرت بخواد ازدواج کنه مادرت چه آتیشی ...

ازدواجم کنه لابد میگه بیا طبقه بالای ما😂

عزیزم به مامان بگو حالا که رفته دانشگاه.. هروقت بیاد خونه پیشته باهات حرف میزنه میرین بیرون.. زن بگی ...

اینا رو بش بگم که دیگه سکته می‌کنه نمی‌دونم چرا اینقدر وابسته اش باورتون نمیشه حتی داداشم اجازه دوچرخه سواری نداشت بخاطر اینکه خدایی نکرده تصادفی نکنه 

تو و خواهرت سهمی تو دنیای مادرت نداشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمی‌دونم والا قضاوتش نمیکنم چون ما اگه چیزی بشه تو رو مامانم در میایم و بهش حرف می‌زنیم ولی داداشم چیزی نمیگه خیلی آرومه بزا همین خیلی پیش مامانم عزیز شد اگه مشکلی داشته باشه نمیگه که مامانم اذیت نشه

نمی‌دونم والا قضاوتش نمیکنم چون ما اگه چیزی بشه تو رو مامانم در میایم و بهش حرف می‌زنیم ولی داداشم چ ...

عزیزم هر بچه ای یگ روحیه ای داره

پدر و مادر باید تفاوت ها را بپذیرند

درست نیست که با یکی حال کنن با بقیه  نه 

ولی باز دیدم خیلی ها میگن  دخترم آرومه

عاشق پسرم از بس شر و شیطووونه

از دست  پدر و مادر ایرانی

همیشه یک بهانه ای برای پسر دوستی پیدا می کنن

اینا رو بش بگم که دیگه سکته می‌کنه نمی‌دونم چرا اینقدر وابسته اش باورتون نمیشه حتی داداشم اجازه دوچر ...

منم یه بار اینجوری شدم.. اینقدر گریه کردم دیدم نه اروم نمیشم یه شب نشستم زیارت عاشورا خوندم ازته قلبم سلاما رو میگفتم عرررر میزدم بلانسبت دیگه همون شب پسرمو سپردم به امام حسین به مامان بگو تجربه کنه خیلی قشنگه

منم یه بار اینجوری شدم.. اینقدر گریه کردم دیدم نه اروم نمیشم یه شب نشستم زیارت عاشورا خوندم ازته قلب ...

چشم حتما میگم ♥️♥️