2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد داییمخیلی اذیت میکرد خیانت و ...داییم انقدر دعا کرد الان شاید باورتون نشه همون داماد نماز شب ه ...

جدی‌ تا اینحد  ۳۶۰ درجه تغییر کرد؟  ادم سالمی شد؟   یعنی حس میکنید دعاهای پدر زن اش گرف؟

من امروز یه داستان شنیدم راجب یه پسر شراب خور 

ک مادرش از حضرت عباس خواسته بود کمکش کنه و به راه راست هدایتش کنه و انگاری حضرت عباس رفته تو خواب اقا پسر و طبق خوابی که دیده متحول شده 

انقد قشنگ بود من گریم در اومد

هیچ چیزی برای خدا غیر ممکن نیست عزیزم ❤

آره میشه

همش لستگی به رفتار اطرافیانش داره

نمیخاد مجبورش کنید نماز بخونه

ولی در مورد مشروب کمی خودت را ناراحت نشان بده

البته دنبال مچگیری نباش

چون وقتی ببینه شما فهمیدین مشروب خورده

دیگه حیا را میزاره کنار

براش دعا کنید

مثلا پای تلوزیون ی مورد دیدین که مست هست و... 

بگین اخی بخاطر ی لحظه لذت، کبد و معده اش داغون میکنه

اقتدار هم بهش بده

من تایپیک آخرم گذاشتم واسهپهمسر وپسرم انجام میدم

پسرم خیلی بزرگ شده رفتارهاش چون من خیلی احترام میزارم، و چشم پوشی میکنم از اشتباهاتش، قبلا همش دنبال مچگیری بودم 

ببین دعا باید یه زمینه ای باشه که مستجاب بشه . خدا آدم رو مختار خلق کرده ، اگه طرف نخواد که عوض بشه خدا هیچ وقت مجبورش نمیکنه . ممکنه به خاطر دعای شما راه هایی جلوی پاش بذاره برای زندگی سالم ولی اگه خودش نره توی اون مسیر و از شانسش استفاده نکنه ، هیچ اتفاقی نمیفته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من امروز یه داستان شنیدم راجب یه پسر شراب خور ک مادرش از حضرت عباس خواسته بود کمکش کنه و به راه راست ...

توروقران بگو داستانو از کجا خوندی؟   لطفا بگو   لطفا لطفا