2777
2789

انگار بچه یه مشت تخم سبزی خوردنه بپاشی تو گلدون ، بذاری تو نور، حالا گاهی آب هم بدی تهش محصول بچینی!

بابا بچه داشتن پول می‌خواد، توان روحی و روانی می‌خواد، حمایت عاطفی و فیزیکی همسر و خانواده رو می‌خواد، رابطه سالم بین همسران رو می‌خواد، سواد فرزندپروری می‌خواد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میشه بگید معایبش رواگر بچه با همسن و سالهاش هرروز معاشرت داشته باشه چه موردی داره؟

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کسی دلسوزم نبود، می‌خوام ازدواج کنم همش نگران پدر مادرمم که تنهان، خودشون دست تنهان و کسی دورشون نیست

من سه سال رفتم دانشگاه شهر دیگه خیلی بهم عذاب وجدان دادن 

و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا من خواهر و برادر دارم چه کار خاصی کردم؟با این وصعیت یدونه بچم زیادیه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

هیچ ربطی نداره من یه خواهر کوچیکتر دارم و به شدت ناراضیم...

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بیشتر توضیح بده

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کسی دلسوزم نبود، می‌خوام ازدواج کنم همش نگران پدر مادرمم که تنهان، خودشون دست تنهان و کسی دورشون نیست

من سه سال رفتم دانشگاه شهر دیگه خیلی بهم عذاب وجدان دادن 

و..

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کس ...

مگه اونایی که داداش دارم وابسته پسر دیگه نمیشن!یا خواهر و برادرشان کنار پدر مادرشون می‌مونن!فرقی نداره والا

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کس ...

من امکان مهاجرت داشتم  نرفتم  چون واقعا ترسیدم پدر مادرم رو تنها بگذارم  خودم نگران بودم 

خب این بیشتر مشکل سبک فرزندپروری والدین و روحیات شماست. خیلیا تک‌فرزند هستن و مشکلات شما رو ندارن و اتفاقا خیلی هم راضی هستن.

اینکه «چون من این مشکلات و دارم پس ریشه‌اش تک‌فرزند بودنمه پس شمابچه زیاد بیارید» نظر کوته‌بینانه‌ایه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

انگار بچه یه مشت تخم سبزی خوردنه بپاشی تو گلدون ، بذاری تو نور، حالا گاهی آب هم بدی تهش محصول بچینی! ...

بچه ای که تنها باشه توان روحیش خیلی کم میشه تو جامعه.. به نفع خود پدر و مادرم هست که دورش شلوغ باشه..

پسرم ۷سالشه هروز میگه داداش میخوام 

منم ک بچه نمیخوام هی میگه داداش انداختم تقصیر خدا 😂😂

گفتم دستخداس دس ما نی

ب بعضیا نمیده چن تا 

ای فحش خدا میده 🤣🤣💔

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

میشه بگید معایبش رواگر بچه با همسن و سالهاش هرروز معاشرت داشته باشه چه موردی داره؟

من تک فرزند نیستم اما دیدمشون، اینا یاد میگیرن که همه چیز مال خودشونه، اتاق لباس وسایل بشقاب مخصوص و ...

یاد نمیگیرن با کسی شریک بشن و معمولا خود پسندن