2777
2789
عنوان

بابام میگه من بدبختش کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9293 بازدید | 206 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

وای 

خودت خواستی یا زورکی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

این چ نصیحتیه که بهش میکنیدخودتون رو بذارید جاش ببینید میتونید طلاق بگیرید یا نه

ببین من از رو تجربه میگم شوهرم هر بلایی  سرم آورده با بچه موندم برا فردا بچه داره بشه خوبه طرف با خالش رابطه داشته چن ماه مگ شوخیه  من بودم نمی رفتم حتی احمق فرض نکردن خاله و شوهرش باز غریبه بود یچیزی بعدش میگ ذات بد نیکونگردد چون ک بنیادش بد است تو دوره نامزدی اینکار رو بافاملیش کرده فرد ببین با کی میکنه

ببین من از رو تجربه میگم شوهرم هر بلایی سرم آورده با بچه موندم برا فردا بچه داره بشه خوبه طرف با خا ...

تو فرص کن داخل روستا زندگی میکنی از یازده سالگی شوهرت دادن، برای خرید مایحتاج اولیه ات مجبور بودی کار کنی از بچگی، سواد و مدرسه هم هیچ به هیچ

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دقیقا ولی عزیزم خودشو بهم ثابت کرده و اون زمان سنش کم بوده و مقصر اصلی خالمه هر کی از خانواده بوده م ...

ببین ی نخ داد شوهرت طناب داده خجالت نکشیده تو فقط میگی مقصر خالمه پس چرا شوهر تو نمیبینی اون اگ سنشکم بود اما یکی داشت نیازی ب ۱۰سال بزرگتر نداشت

ببین ی نخ داد شوهرت طناب داده خجالت نکشیده تو فقط میگی مقصر خالمه پس چرا شوهر تو نمیبینی اون اگ سنشک ...

دقیقا هر دو مقصر بودن من می‌دونم اشتباه کرده ولی خاله خودمم هم گذشته خوبی نداره با تمام داماد های داییش و خالش و عمه و عموش رل زده و نمی‌دونم با تمام پسر عمو و داییش و عمه و خالش رل زده به شوهر منم رحم نکرده دیگه 

خانواده من خیلی خوب بودن تا الان بهترین جهیزیه رو برام خریدن الان که همه چی گرون شده و سرویس‌ چوبم م ...

خودت میگی بدن ماهم ناراحت میشیم نفرین میکنیم بعد میگی خوبن😂

اشکال نداره حالا جور میشه وقتی فقط یکی دو تیکه مونده

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷