2777
2789
عنوان

شوهرم دختر عمومو به جونم انداخته و همه فامیلم به هم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم واکنش دختر عموم چی بوده ولی مادرشوهر مو میشناسم چقدر فتنه و دروغگو و خدانشناس هست

ببین عزیزم همه ی فامیلت دیگه باید خانواده ی عتیقه ی شوهرت رو با اون رفتارهای غیر عادی و روانپریشانه بشناسن اگه ذره ای به تو شک دارن پس اونا هم هیچ تفاوتی با خانواده ی شوهرت ندارن حتی اگه مذهبی ترین آدمای دنیا باشن....من اگه جای دخترعموت بودم اصلا با مادرشوهرت هم کلام نمیشدم چه برسه به اینکه به مزخرفات دروغینش گوش بدم....ببخشید عزیزم از دخترعموت خیلی خیلی بدم اومده بجای اینکه بیاد یواشکی بهت بگه که مادرشوهرت زنگ زده بهت چرت و پرت گفته رفته جار زده که چی بشه مثلا به پدرت گفته که چی بشه من که حالم از فامیل بهم میخوره 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
ببین عزیزم همه ی فامیلت دیگه باید خانواده ی عتیقه ی شوهرت رو با اون رفتارهای غیر عادی و روانپریشانه ...

به دختر عموم حق میدم مادرشوهرم خیلی دروغگو هستش حتی قسم قرآنم به دروغ میخوره الان خدا می‌دونه چقدر دروغ گفته اونم یه زن هست حساسه

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

به دختر عموم حق میدم مادرشوهرم خیلی دروغگو هستش حتی قسم قرآنم به دروغ میخوره الان خدا می‌دونه چقدر د ...

یعنی اگه باز رفتی سر خونه زندگیت بی عرضه ای اگه این مادر شوهر سلیطتو سر جاش ننشونی

به دختر عموم حق میدم مادرشوهرم خیلی دروغگو هستش حتی قسم قرآنم به دروغ میخوره الان خدا می‌دونه چقدر د ...

نه به دختر عموت حق قضاوت درباره پاکی خودت رو نده ....زنگ بزن بهش ببین چیا گفته خجالت هم نکش 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
یعنی اگه باز رفتی سر خونه زندگیت بی عرضه ای اگه این مادر شوهر سلیطتو سر جاش ننشونی

حریفش نمیشم خواهر خدا نکنه باز روم به روشن بیفته برام دعا کن لطفا طلاقم درست بشه

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

خودش با دختر داییشه اوردش پیش خودش تنها نباشه

گرفتی مارو اسی ؟

سرکاریم ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝