2777
2789

من از سال ۱۴۰۱ به مدت ۱ سال تو دفتر یادداشت گوشیم شکر گذاری میکردم خدا رو با اینکه شدیدا افسرده بودم ولی همش شکر گذاری میکردم بابت همه چی با خدا خوشگل صحبت میکردم 

جالبه تو همه نوشته های من این بود از خدا خواسته بودم به راه راست هدایت بشم همش خواهش میکردم منو به راه راست هدایت کنه 

الان ۳ سال گذشته 

من به مدت ۹ ماه شدیدا نور خدا تو دلم اومده نمازم قضا نمیشه توفیق پیدا کردم قران با تفسریشو می خونم نماز صبح همرو بیدار میکنم شدیدا با خدا ارتباطم خوب درست شده و افسردگیم تموم شد دنیا به دید دیگه نیگاه میکنم همش شکرگذارم 

سختیا هنوز هست ولی با یاد خدا دلم آروم میگیره غمامم تموم میشه 

خواستم بگم خدا منت گذاشت منو هدایت کرد

امشب وقتی به دفترچه گوشیم سر زدم دیدم آرزوم برآورده شده هدایت شدم 🥲

خواستم بگم آرزویی که از خدا در خواست کردید دیر یا زود اجابت میشید 🥲 خدا رحمان رحیم بخشنده است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قشنگ، التماس دعا دارم عزیزم منم دارم سعی میکنم اوضاع بین خودمو خدا رو بهتر کنم

التماس دعا از ماست خواهر گلم مطمعن باش هرکی خدا به خواد خدا چنان نوری بهش بده از ایمان که همه غما تموم بشه براش 

به به چه عالی شکرگذاری واقعا معجزه میکنه برا آدمبچه ها میشه برام یه صلوات بفرستید صبح نوبت زایمان دا ...

عزیزم خواهر گلم انشالله فردا به امید خدا و سلامت فرزندتو به دنیا بیاری و سایت همیشه بالاسر فرزندت باشه امیدوارم فرزند صالحی تربیت کنی و نور چشمات باشه 

چقدر عالی برای من رو سیاه هم دعاکنید

عزیزم مطمعن باشید درگاه خداوند برای همه بازه همه ما رو سیاه هستیم ولی وقتی با خدا باشیم همه سیاهی تموم میشه التماس دعا از ما عزیزم