2777
2789
عنوان

فقط بلدن تو زندگی من دعوا بندازن

112 بازدید | 8 پست

جاری و خواهر شوهر به من توهین کردن کمک نکردن هیچ بعد گفتن نمی خوایم صداتو بشنویم با اون همه محبت و کمک من

حالا هفته پیش سلام هم ندادن به من عمدا

حالا برادر شوهرم هی تو گوش شوهرم می خونه زنت بده فلانه 

تو خونه من دعوا می اندازن

الان هم باز دعوا کردیم

می خواهم زنگ بزنم به برادر شوهرم بگم چی از من می خوابن آخه 

یا به پدرشوهرم بزنگم؟

تو باشوهرت دعوانکن توبا رگ خوابش جلوبرو روش صحبت و قانع کردن همسر با کل دنیا فرق میکنه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه

زنگ بزن برادرشوهرت ولی با لحن خوب حرف بزن

بگو هر مشکلی ما خاتوما باهم داشته باشیم خودمون حلش میکنیم و این دلیل نمیشه شمادوتا برادر از هم دلگیر بشین یا شما از من

بگو این یه مسیله‌ای بین ما خانوما

کلا جوری پرش می کنند که نگو

دقیقا میدونم چی میگی مردا کلا زود پر میشن 

بایدبهش اقتداربدی درمورداین موضوع مطالعه کن 

ازت اقتداربگیره دیگه کلا طرف تورومیگیره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چه اقتداری

اینجا نمیشه لینک گذاشت اگرخواستی درخواست دوستی بده لینک یه کانال برات بقرستم درمورد مهارتهای همسرداری و نحوه اقتداردهی