2777
2789
عنوان

گفتو گوی نیک با همسر 1

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهت اعتماد میکنم اینو میگم ده دیقه بعد زیبلای بزن واکنشش و بگم

منتظریمممممممممم😃

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

درسته من با گفتگوی سالم به زندگی بدون دعوا رسیدم

عزیزم درمورد تاپیک یکی مونده به آخرم نظرتو میگی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میگه به همسر یا همون شوهر بگید . نه دوس پسر !! همون بهتر ک نگی ! دوس پسر ارزش اینارو نداره 🖐

ارزش هر ادم به رفتارشه نه سمتش چه بسا که  شوهرای بی لیاقت خیلی زیادن 

یه نگاه به تابیکام بدازی میفهمی این پسر امید زندگی منه

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

پیام و فرستادم زنگ زدمیگه دخترمون فرستاده میگم نه🥴منمیگه از این کارا نمیکردی نکنه چالشه🤣

برا شروع خوبه عزیزم ببین چجور رفتاری دیده تو زندگی شوکه شده چند روز یک بار یه پیام عاشقانه بفرست لازمه عشقو محبت رو بهم نشون بدیم

منتظریمممممممممم😃

گفت عزیزم درست فرستادی 

منم گفتم قهرمیکنمااا 

گفت فدای احساست بشم نصف شبی به جریان افتاده 

هی هم میخنده

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

کاش این زبونو داشتم. اصلا محبت کلامی بلد نیستم

تو روانشناسی اسلامی میگن مرد باید زبون باز باشه و قربون صدقه زنش بره و زن هم عملی محبت کنه مثلا چای با بیسکوییت بیاره وقتی از سرکار اومد استقبال بره ، اشپزی کنه و ...

چون زنها بیشتر تحت تاثیر جملات قرار میگیرن و مردها بیشتر عمل طرف رو میبینن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

😄😄خوبه که

خوشگله بچم نههه 

هی میگیرم ماچش میکنم پر زده رفته بالای کمد نمیاد پایین

برا شروع خوبه عزیزم ببین چجور رفتاری دیده تو زندگی شوکه شده چند روز یک بار یه پیام عاشقانه بفرست لاز ...

ما همیشه به هم ابراز محبت میکنیم 

ولی تاحالا پیامی نبوده..

ایده خوبی بود یاد دوران آشنایی و نامزدی افتادیم

❤️