2777
2789

رفتار با دیگران: لبخندش ملایمه، نگاهش مطمئن. نه سرد و مغرور، نه صمیمی بی‌حد. بلده سکوت کنه وقتی لازمه؛ نه از ضعف، از قدرت. چون می‌دونه هر حرفی ارزش گفتن نداره. وقتی حرف می‌زنه، همه گوش می‌دن؛ چون با احترام و منطق می‌گه، نه با هیاهو. هیچ‌وقت دنبال تأیید بقیه نیست، چون خودش خودش رو قبول داره. در رابطه و زندگی مشترک: به مردش تکیه نمی‌کنه، باهاش همراه می‌شه. به جای کنترل کردن، الهام‌بخشه. وقتی ناراحته، احساساتش رو بلدِ بیان کنه، نه سرکوب. عشقش رو واضح نشون می‌ده، اما خودش رو ارزون نمی‌فروشه. می‌دونه ارزشش به «محبت کردن بی‌منت» نیست، به «محبت با احترامه. در اجتماع: وقارش با لبخندش تضاد قشنگی داره. تو جمع باهوش و شنونده‌ست، دنبال برنده شدن تو بحث‌ها نیست، دنبال درک کردنه. استقلال مالی و فکریش مهم‌ترین نقطه‌ی جذابیتشه. ظاهرش تمیز و مرتب، ولی ساده و شیکه؛ چون می‌دونه شیک بودن یعنی نظم، نه تجمل. سیاست زنانه: نمی‌گذاره کسی از مهربونیش سوءاستفاده کنه. گاهی فقط با یه جمله‌ی آروم، ورق رو برمی‌گردونه. محبتش حساب‌شده‌ست، سکوتش حساب‌شده‌تر. در دلش عشق هست، اما در رفتارش عقل. 

زنِ باوقارِ امروزی بلدِ بجنگه، اما وقتی لازمه.

می‌سوزه، ولی دوباره از خاکسترش بلند می‌شه.

و هر کسی که از کنارش می‌گذره، یه چیزی از نجابت و قدرتش با خودش میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آویزون بقیه نباشه

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂