2777
2789
من شاید بخام در حد چند ماه برم برااینه گفتم اینجا بهتره.... شرکت هست کارخونه نیس

خوب اوکیه پس خیلی به مدرک فکر نکن حتی آدمهای بزرگ بعضیاشون از صفر شروع کرد مدرک فقط کافی نیست وقتی مهارت خاصی نیست ،من خودم چهار سال کار کردم هیچ کس نفهمید اونجا من لیسانس دارم

خوب اوکیه پس خیلی به مدرک فکر نکن حتی آدمهای بزرگ بعضیاشون از صفر شروع کرد مدرک فقط کافی نیست وقتی م ...

درسته عزیزم.. راسی یسوال دیگه شما مونتاژ چی بودین سختی کارت چقدر بود!؟ سرپایی بود کارت؟ من مونتاژ بوق ماشینه همش نشستنی هست کارا هم چرخشیه ینی هربار یجا میشینی ولی باز کار تکراریه چ راه حلی داری برا تحمل کار تکراری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم.. راسی یسوال دیگه شما مونتاژ چی بودین سختی کارت چقدر بود!؟ سرپایی بود کارت؟ من مونتاژ بو ...

من مونتاژ تابلو خطر بودم و نشستنی بود کار راحتی بود ولی سختیش همون ساعت کاری زیاد و اضافه کاری زیاد بود که اصلا اختیاری نبود و اینکه تکراری بود فقط بعضی وقتا میرفتیم بسته بندی البته محیط کاری من سر و صدا هم زیاد داشت صدای دستگاه که ته کارخونه بود مدام  تو گوشمون بود من یه مدت روی گوشام تاثیر گذاشته بود،راهکار که واقعا ندارم چون مونتاژ یعنی تکرار ولی اگه اجازه میدن اونجا هندزفری بزار پادکست و اینا گوش بده یا اهنگ ما مشکلی با این قضییه نداشتن 

درسته عزیزم.. راسی یسوال دیگه شما مونتاژ چی بودین سختی کارت چقدر بود!؟ سرپایی بود کارت؟ من مونتاژ بو ...

راستی اونجا اصلا از مسائل شخصیت حرف نزن مثلا اگه با شوهر و غیره مشکل داری یا یه چیز شخصی داری به کسی نگو چون محیط کارگری هست و تنش ممکنه زیاد باشه بعدا علیه خودت استفاده میکنن