2789

میخوام ببینم واقعا کارایی داره یا نه؟

مثلا یکی که دستاش خیلی درد میکنه بخاطر کار با سیستم و فعالیت های فیزیکی، خودش میتونه از این ماساژورای برقی استفاده کنه و واقعا تاثیر داره یا چرت و پرته؟

عاااایه 

از این دلفینی ها بخر 

یعنی عالی در عالی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه دارم عالیه

کلا خستگی رو رفع میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یدونه دارم عالیهکلا خستگی رو رفع میکنه

چقدر خوب.. خودت میتونی استفاده کنی یا باید کس دیگه برات بزنه؟

بعد اینکه جدیدا خریدی؟ قیمت نداری؟

بعد از کجا باید بخری اصلا؟ تو سایت نمیتونم چون فوری میخوام

واقعا؟؟ برای کجاشون؟ چون فکرکنم جاهای مختلف کاراییش ممکنه فرق کنه

یکی از آشناهامون چند ماه تو کما بود 

کلا نمی‌تونست راه بره در کنار فیزیوتراپی تو خونه از ماساژور استفاده میکردن براش پاهاشو ماساژ میداد

کلی تاثیر داشت

یکی از آشناهامون چند ماه تو کما بود کلا نمی‌تونست راه بره در کنار فیزیوتراپی تو خونه از ماساژور استف ...

نمیدونی چجوری ماساژوری بود؟ مثلا اسمش یا از تو گوگل بگو چی سرچ کنم که عکسشو ببینم

چقدر خوب.. خودت میتونی استفاده کنی یا باید کس دیگه برات بزنه؟بعد اینکه جدیدا خریدی؟ قیمت نداری؟بعد ا ...

بله خودم میتونم استفاده کنم

واسه عید خریدم حدودا ۱ میلیون

اینم عکسش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نمیدونی چجوری ماساژوری بود؟ مثلا اسمش یا از تو گوگل بگو چی سرچ کنم که عکسشو ببینم

بنفش بود

شکل یه دلفین بود 

سرش دایره ای بود و فکر کنم درجات مختلفی داشت مثلا از کم به زیاد متغییر بود 

دلفینی یعنی چی؟ خود شخص میتونه استفاده کنه؟

اره بزن نت 

ببین یه مرد کثیف اشغال تا دید من نوشتم اینو درخواست داد 

@niniyar‍ 

اسمش کهکشان راه شیری 

اسم کاربری ش 

کهکشان۰راه۰شیری

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بنفش بودشکل یه دلفین بود سرش دایره ای بود و فکر کنم درجات مختلفی داشت مثلا از کم به زیاد متغییر بود

اها.. وای نمیدونم‌از کی باید بپرسم فرقش چیه

چون الان یکی از دوستان یه مدل دیگه هم فرستاده