2777
2789
عنوان

کدوم محله جنوب تهران برای خرید آپارتمان بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 55 پست
اگه خواستی اطراف تهران بگیری برو کهریزک با ۳ تومن خونه تمیز و تقریبا نوساز میتونی بخری متروهم داره

چسبیده به دولت آباده؟ 

اونجاهایی که رفتم هم خونه های خیلی خوبی بود و نوساز هم بود. تو اندیشه که بعضیاشون واقعا مثل ژورنال‌های خارجی بودن ولی هرکدوم یه داستانی داشتن، یکی سندش، یکی محله ش، یکی کوچه باریک که ماشین رو نبود،  یکی کلا پنجره نداشت،...

این دو روز دوباره رفتم خیلی جاها رو دیدم نهایتا با یکی دونفر که بارها تو ملک سرمایه گذاری کردن مشورت ...

کهریزک بهتره دسترسی آسون تری داره به تهران 

گرمدره دوره از تهران 

خواستی بری کهریزک بگو راهنماییت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مهربون صبح تاشب تو دیوارم. همین الانم یه پام وسط دیواره یه پام اینجا😁

فقط خواستی تو دیوار کهریزک رو نگاه کنی اگهی های شخصی رو نگاه کن املاکیاش به درد نمیخوره اکثرا 

نه به دولت آباد نچسبیده

اهان پس نمیشناسم. دولت آباد رو رفتم دیدم آخرین نقطه ش یک برج بود به اسم جمیرا و دیوار به دیوار خیریه کهریزک دقیقا از برج جمیرا به بعد خیابونای باریک و قدیمی و اصلا کلا شکل محله عوض میشد

شما کهریزک رو خوب میشناسیش؟ امنیتش؟شهرسازیش؟ قابلیت رهن و اینا؟

اهان پس نمیشناسم. دولت آباد رو رفتم دیدم آخرین نقطه ش یک برج بود به اسم جمیرا و دیوار به دیوار خیریه ...

فامیل ما تازه خرید اونجا 

سمت چهارباغ و شورا خرید این دوتا جاش خوبه 

دوستان لطفا اگر درباره گرمدره هم اطلاعاتی دارین بذارین، کدوم محلش بهتره، کجا رشد بیشتری داره، چه چیزایی رو باید درنظر یگیرم و ...

فردا یا پس فردا میرم بررسی میدانی🤓🥸

از اجاره هاش خبر دارین؟ یا اینکه کدوم نقطه رشد بیشتری داره

نه راستش خبر ندارم چون اجاره ندادیم هنوز

همه جوره داره مثلا یه قسمتش اسمش سعادتیه اس که گرونتره جاهای قیمت مناسب تر هم داره....کلا خیلی پیشرفتش بالاس