2777
2789
عنوان

عروس های خوشگل شما چند تا سرویس ظرف برا جهیزیه خریدید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست

مگه میخوای تالار بزنی؟

یا هیئت شام بدی

چقد زیاد

من دوتا گرفتم یکیشم باز نکردم نیازم نشد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کریستال 12 نفره برای پذیرای که میوه خوری و آجیل خوری و شربت خوری و....یه 12 نفره آرکوپال برای مهمون یه 6 نفره آرکوپال برای دم دستی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مگه میخوای تالار بزنی؟یا هیئت شام بدیچقد زیادمن دوتا گرفتم یکیشم باز نکردم نیازم نشد

خب عزیزم دیگه شد وگرنه دلم نمی‌خواست اینقدر زیاد بگیرم یه آرکوپال مامانم خریده بود که اصلا پسندم نبود زشت بود مجبور شدیم یکی دیگه هم سال بعد بخریم

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

منکه سپردم به مامانم خودم وقت این کارارو ندارم بهش میگم خیلی ظرف نخری یک دست از هرکدوم بسه😂

عجیبه برام من مامانم بدون من بره چیزی بخره حتی اگر پسندم باشه میدمش پس😂😂

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

دیگه اون نارنجیه اضافست نخرش

عاشقش شدم 🫠

خب عزیزم دیگه شد وگرنه دلم نمی‌خواست اینقدر زیاد بگیرم یه آرکوپال مامانم خریده بود که اصلا پسندم نبو ...

اونی که دوست نداری رو بزار پیش خودش

اذیت میشی ظرفات زیاد باشه

خونت بهم ریخته میشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
یه جوری چیز نخر که بعدا دیگه نتونی هیچی اضافه کنیظرفات بسهماگ اضافیه نخر

ماگ از واجباته 😂😂چون هر روز استوری میذارم و می‌خوام بزارم خخخ

اونی که دوست نداری رو بزار پیش خودشاذیت میشی ظرفات زیاد باشهخونت بهم ریخته میشه

آره تا الان کلی ظرف طلایی رنگ به خودش پس دادم🥲واسه همینه دلم نمی‌خواد تنها بره بخره