2777
2789
عنوان

یه جهیزیه گرون و آنچنانی که دیدید شامل چه چیزهایی بوده 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 78 پست
۷۰۰؟؟؟؟الان تو ملیاردا هم تخت ۷۰۰ملیونی قفله بیست سال پیش نصف شهرو باهاش میخریدی

عزیزم از کسی که بیلیارد هیچ بعید نیست

بعدم الان ۷۰۰ میلیون چیزی نیست

اون موقع هم پول داشتن خریدن

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شدت بد میشه حداقل یه چیز کاربردی جاش بگیر.

مثلا چی

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

دوستم مبل گرفت ۵۰۰ میلیون

مبل مینیمال می‌خوام بخرم قیمت گرفتم ۱۴۰ و خورده ای 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

نه خونواده خودم و همسرم شلوغ نیستن اصلا تازه زیادم نمیان ظرف شستن با دست هم دوست دارم😂😂اما خب دله ...

عب نداره یسال بعد خونه شوهرت باهم میخرین ان شاءالله 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

فرش دست بافت 

ظروف برند خارجی 

یسری ظروف نقره

مبلمان میلیاردی 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دختر خالم همه لوازم برقیش رو از یه برند خارجی گرفته بود 

بعد که اورده بودن دیده بود مثلا همزن برقیش ی مارک دیگه است 

گفته بود نه من باید همه لوازمم یه مارک باشه 

مرجوع کرد یه مارک دیگه خرید همشون ست باشن 

یا مثلا دختر داییم واسع سیسمونی بچش پستونک طلا گرف درحالی ک بابایع بدبختش تا خرخره زیر بدهیایه جهیزیه سنگینیه ک براش گرفته بود ...

نسبت ب وسع خانواده باید خرج کرد 

حالا ماشین ظرف شویی باز کاربردیه اما واجب نیست حتما اون دو مورد دیگه هم که گفتی که اصلا کاربردی نیست ...

خونمون چون شهرستان هستیم بیشتر از ۳ و نیم میلیارد قیمت نخورده اما پذیرایی بزرگ چهار تا اتاق داره همه چی داره بیرونش نما کردیم طرح کلاسیک داخلش هم می‌خوایم تغییر بدیم😁😁اگر خدا بخواد

اگه اهل قهوه هستی کافی بار .قهوه ساز.هواپز.جارو رباتیک.غذاساز.و...

همه اش رو دارم جالبه یه بار قهوه خوردم تا دو روز حالم بد بود اما می‌خوام کافی بار درست کنم تو آشپزخونه 😂😂😂💔

فرش دستباف مگه سه چهار میلیارد نیست ؟؟؟ اینا که من میبینم

سالاری ۱۲ متری دو میلیارد یا کمتره 

فرشای کرمان و اردکان و نائینی ۱۲ متری از ۲۰۰ به بالاست 

بسته به جنس و نقشه و تعداد رنگ داره 

فرشای پشم ارزونتر هستند

فرشای ابریشم گرونتر هستند

سالاری ۱۲ متری دو میلیارد یا کمتره فرشای کرمان و اردکان و نائینی ۱۲ متری از ۲۰۰ به بالاست بسته به جن ...

از قیمت و جنس خبر ندارم اما با این اوضاع فکر نکنم فرشام بیشتر از ۵۰ میلیون بشه قیمتش

دختر خالم همه لوازم برقیش رو از یه برند خارجی گرفته بود بعد که اورده بودن دیده بود مثلا همزن برقیش ی ...

ست مارک رو من چون مامانم خودش میرفت وسایل برقی می‌خرید فکر ست نبودم اما خیلی حساسه مامانم مارک خوب بگیره