2777
2789
عنوان

دعوای منو زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 58 پست
میگم ک خبر دارع اونم میگ به کسی ربطی نداره زندگی خودمه

آخه گفتی بردارم‌گفته‌من ب زنم‌ اعتماد دارم گفتم شاید برادرت خبر نداره .. در اصل هرزگی زنش براش مهم نیست ربطی به اعتماد نداره پس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من بارهامچشو گرفتن داره باعزت توخانواده شوهرم میچرخه!! بعدمن مچ شوهرم گرفتم اعتیادو... میگفتن ...

وای اره.. مام داریم یه مورد منکه ندیدم ولی اینقدر پشتش میگن که حد نداره جالبیش اینه من جز خانومی ازش چیزی ندیدم ولی میگن بدجوری گاو پیشونی سفیده

وای اره.. مام داریم یه مورد منکه ندیدم ولی اینقدر پشتش میگن که حد نداره جالبیش اینه من جز خانومی ازش ...

شاید کسی بهش پیشنهاد داده اونم رد کرده از سر لجبازی خواسته بد نامش کنه

وای اره.. مام داریم یه مورد منکه ندیدم ولی اینقدر پشتش میگن که حد نداره جالبیش اینه من جز خانومی ازش ...

این جاری من ب دلایلی بامن لج میکرد بارها حرفایی زد کاری کرد زنرگیم رفت روهوا این توکل فامیل پیچیده چیزی نیس فقط من بگم وباکمال وقاحت ب لجن بودنش افتخارمیکنه ک خیلی خوبه من سپردمش بخدا 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

جاری من درحدرابطه جنسی بوده باینفرنبودم با کسایی بوده ک توفامیل هستن این زن اینقدر بی دات وپلید منو خیلی عداب داد ولی بقدری پشتشن سوختنمو میدید لذت میبرد اون شوهرشرپشتش بود

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

شاید کسی بهش پیشنهاد داده اونم رد کرده از سر لجبازی خواسته بد نامش کنه

نه گلم.. حتی شنیدم زن طرف بیرون بوده اومده اینو دیده توخونه باشوهرش.. تا میتونسته زدش سروصورتشو خونی کرده.. پرتش کرده توخیابون. این موضوع خیلی ثابت شده ست تو فامیل ولی خب من چیز بدی ندیدم ازش

جاری من درحدرابطه جنسی بوده باینفرنبودم با کسایی بوده ک توفامیل هستن این زن اینقدر بی دات وپلید منو ...

دیدم ادم بد ذات.. ولی خدا حواسش هست. من خودم یه نمونه شیکشو داشتم که هرجور بگی اذیتم کرد همه مدل حرف پشتم و روم زد.. ولی خب الان یه سال ونیمه فوت شده.. بخدا سرخاکش میرم با اینکه میبینم مرده دستش کوتاهه از دنیا زبونم نمیچرخه بگم خدا بیامرزه.. اینقدر بدکرد بهم.. اینقدر اذیتم کرد.. ارزوی مرگ منو بچه هامو به زبون میاورد.. به شوهرم میگفت حیف شدی تو.. منظورش این بود من لایق شوهرم نیستم حالا شوهرم که اصلا نگم چه جونوریه.. چی بگم دیگه خدا خودش حواسش هست. ما بد نباشیم.. 

واقعا چیشد همه عروسا سلیطه شدن

همه نه یه دور از جون بگو 

البته اون درصدی هم که سلیطه شدن بدی دیدن که بد شدن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

چی بگم! اصن چی میشه گف! یه مرد براشون کافی نیس لابد..عقده ای های بدذات بوالهوس با زندگی و سرنوشت چند نفر دیگه هم بازی کرده!! اینجور زن و مرد رو باید بدن من حلق آویزشون کنم ک هیچ ترحمی بهشون ندارم.. یکی نیس بهش بگه زن حسابی خونه زندگی داری.. خرج و مخارج داری.. شوهر و بچه داری.. دیگه چی کم داری ک میری با یکی دیگه میپری!!!! اگه شوهرت ب دلت نیس چرا ازش بچه دار میشی.. چرا طلاق نمیگیری ک بری پی گوه بازیات.. اگرم دوسش داری و باهاش زندگی میکنی دیگه چه مرگته میری خیانت میکنی!! اینا خوشی زده زیر دلشون... دنبال هیجانن.. مغز ندارن اگه داشتن میدونستن این کارا عاقبت خوشی نداره.. یه باتلاق لجنیه ک هر چی تووش دست و پا بزنی بیشتر غرق میشی.. 

همه نه یه دور از جون بگو البته اون درصدی هم که سلیطه شدن بدی دیدن که بد شدن

چه بدی دیده عزیزم ؟؟؟ از اول زندگیش هیچکس خونش نرف خودش گف خودش گشت هرکار کرد خودش بود هیچکس کوچیک ترین دخالتی نکرد بعد ۵ سال خودش دوباره اومد آشتی کرد گفت اشتباه کردیم 

چه بدی دیده عزیزم ؟؟؟ از اول زندگیش هیچکس خونش نرف خودش گف خودش گشت هرکار کرد خودش بود هیچکس کوچیک ت ...

شمارو نکفتم عزیز من اطلاعی درمورد شما ندارم 

یکی گفت همه سلیطه شدن ، من خودمو دیدم که چقدر مظلوم بودم ناراحت شدم از حرفش 

شما خودتم اگه عروس شی یکی اینو بهت بگه ناراحت میشی خب

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️