2777
2789
عنوان

چجوری کراشم رو تور کنم😭

96 بازدید | 8 پست

فیلمبرداره و از خودم 1 سال کوچیکتره

خوش قیافس و قد و هیکلش معمولیه

بیشتر در اصل از چهره اش خوشم اومده چن ساله...

حتی صداشم نشنیدم...

توی کنسرت ها و کافه و پروژه تبلیغاتی و شرکت تبلیغاتی کار میکنه، آیفون داره و ماشین داره (در این حد دستگیرم شد🤣)

اما پیجش بازه و 4 هزار نفر فالوش کردن، کلی از دخترایی از با هم کلاس عکاسی میرفتن و...

هرروزم استوری میذاره

همکار دختر هم زیاد داره واسه همدیگه کامنت قلب و گل میذارن....و گروهی با هم میرن سر پروژه فرمالیته و کافه ها واسه عکاسی تبلیغاتی.....

و مدل های عکاسیشون هم دخترای دافن

ولی مامانش چادری و موجهه

از یک ماه پیش که دوباره بعد از چن سال توی کنسرت دیدمش اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون😭

اصلا من رو نمیشناسه ولی من از فکرش دارم دق میکنم😭😭😭خیلی قیافش مظلوم و نجیبه😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا قسمتون میدم تورو امام حسین ابروم داره میره دارم بیچاره میشم شوهرم طلاقم میده😭تاپیکمو گزارش بزنید دورتون بگردم توروخدا لطفا منم براتون ایت الکرسی میخونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16861943/انقد-گریه-کردم-چشام-کور-شده-برا-روتین-پوستی

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

توروخدا قسمتون میدم تورو امام حسین ابروم داره میره دارم بیچاره میشم شوهرم طلاقم میده😭تاپیکمو گزارش ...

برای یه چیز بی ارزشی شوهرت طلاقت بده؟؟

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

برای یه چیز بی ارزشی شوهرت طلاقت بده؟؟

عزیزم توروخدا لطفا تو از هیچی خبر ندارط😪

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست