2777
2789
عنوان

از مهمون ناخونده متنفرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 51 پست
خب این مشگل اوناس نه تو عزیزم بعدم سوسیس درس کن با خیارشور نوشابه غدای مهمون سرزده همینه بذار بفهمن ...

میگم ناراحتیم غذا نیست خونم کثیفه افسردگی دارم حوصله ندارم خونه رو همیشه تمیز نگه دارم دوست دارم مهمون تمیز بیاد بعد الان بین خودشون پخش شده فاطمه کثیفو شلخته ست در صورتی مثل گاو بیخبر میان خونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این مشگل اوناس نه تو عزیزم بعدم سوسیس درس کن با خیارشور نوشابه غدای مهمون سرزده همینه بذار بفهمن ...

سی ساله همینجوری میکنن میخوان بگن تو پشم ما نیستی خونه خواهرمونه راحتیم

وای هیچ وقت یادم نمیره که مامان بزرگ بابا بزرگم با عموهام وقتی که اون یکی مامان بزرگم با بزرگم و خال ...

باز مادر شما زن خونه دار بود و تنها نبود من حوصله خودمم ندارم چه برسه خاله بازی و مهمون بازی

زنگ زدن در رو باز نکنبگیر بخواببگو دیروقت بود، شیفت هم بودم، متوجه نشدم

از شهر دیگه میان فقط من اینجام منو رسوا میکنن ادمای کثیفین میتونن بهم اسیب بزنن خدا لعنتشون کنه با بچه یتیم اینکارو میکنن

از شهر دیگه میان فقط من اینجام منو رسوا میکنن ادمای کثیفین میتونن بهم اسیب بزنن خدا لعنتشون کنه با ب ...

شما خودت رو تیکه تیکه هم بکنی، اونا دیر یا زود رسوا میکنن عزیزم

ذات شون همینه..

ماکارون هستم:)

باز مادر شما زن خونه دار بود و تنها نبود من حوصله خودمم ندارم چه برسه خاله بازی و مهمون بازی

ممن الان من الان ۱۸ سالمه اون موقع که اونا اومدن من تقریباً هیچ غذایی بلد نبودم بپزم صرفاً فقط اتاقمو مرتب می‌کردم و اینا و مامان منم اتفاقاً کارمنده واسه همین میگم درکتون می‌کنم چون واسم زندگی کارمندی با اصلاً مهمونی منافات داره مثلاً همین مامان بزرگم یعنی مامان بابام می‌دونه مامانم نمی‌رسه خونه رو هندل کنه و اینا دیگه شما خودتون می‌دونید چه جوریه ولی از قصد جمعه نمیاد مثلاً روزای دیگه میاد که مامانم سر کار داره بعد باورتون میشه عموم یه روز اومده بود همین تو طول هفته بعد رفته بود خودش یه دونه دستمال برداشته بود داشت میز تلویزیونو تمیز می‌کرد چون خاک گرفته بود وای یعنی می‌خوام مغزمو بکوبونم تو دیوار

شما خودت رو تیکه تیکه هم بکنی، اونا دیر یا زود رسوا میکنن عزیزمذات شون همینه..

این حرفت واقعا درسته کاش بمیرم راحت شم تو دوسال هم داغ بچه دیدم هم جدایی و هزارتا بدبختی دیگه بعد اینا میان فقط متلک میندازن مثلا هی از خواهر شوهر سابقم تعریف میکنن چون همسایه خالم اینا هستن