monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 عنوان خفه شدم ازین هوا 112 بازدید | 25 پست اونایی که ساکن تهران هستن!من واقعا حالم بدهسردردسوزش گلواین چه زندگیه؟یه هوا نداریمواقعا خدا به داد فرزندان این خاک برسه... کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️ 1404/08/17 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinamah عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 5791 چرا من امثال آنقدر سرما میخورم با اینک ن بارونه ن سوز بیا توت فرنگی بردار🍓
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 از بی عرضگی مسئولین محترمه حسرت یه هوا حسرت یه بارونبدنم ترک خورده از خشکی هوا مدام سردرد دارم کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 سلام دقیقا سکته نکنیم خوبه دلم برا بچه ها کبابهبرای ریه های کوچیکشون کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 5573 من ی شهر کوچیکم هوا تمیزفکرکنم منو ببرن تهران قطعا میمیرم🙄😂😂باید عادت کرده باشید که همه چی ب عادته میگن ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 چرا من امثال آنقدر سرما میخورم با اینک ن بارونه ن سوز یکی از دلایل سرماخوردگی همین هوای ناپاکه خب کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1837 حسرت یه هوا حسرت یه بارونبدنم ترک خورده از خشکی هوا مدام سردرد دارم منم فعلا ساکن تهرانم خیلی این هواش اذیتم میکنهبعد از اتمام کارم قصد دارم برگردم شهرم یکم ریه هام نفس بکشن
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 من ی شهر کوچیکم هوا تمیزفکرکنم منو ببرن تهران قطعا میمیرم🙄😂😂باید عادت کرده باشید که همه چی ب عادت ... نه گلم چه عادتیکیفش رو ببرکاش بشه بزنم بیرون از تهران کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
mobinamah عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 5791 یکی از دلایل سرماخوردگی همین هوای ناپاکه خب من شهرستانم اینجا هواش پاکه بیا توت فرنگی بردار🍓
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 منم فعلا ساکن تهرانم خیلی این هواش اذیتم میکنهبعد از اتمام کارم قصد دارم برگردم شهرم یکم ریه هام نفس ... حتما برگردبه سلامتی کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
فرحناز_شکوهی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1837 من ی شهر کوچیکم هوا تمیزفکرکنم منو ببرن تهران قطعا میمیرم🙄😂😂باید عادت کرده باشید که همه چی ب عادت ... منم از شهر کوچیک رفتم تهران دیگه چاره ای نیست باید عادت کرد
monikaa_geller مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2380 من شهرستانم اینجا هواش پاکه استرس زیاد داری؟ کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️