2777
2789

خانما برای سرخ کردن غذا باید از روغن کنجد تصفیه شده یا تصفیه نشده استفاده کرد ؟ شما چه مارکی میگیرید ؟

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

برو از اینایی که در حضور خودت روغن میگیرن بهتره، دو نوع هم هست پرس سرد و گرم که یکیش مناسب سرخ کردن هست ولی نمیدونم کدومه

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کنجد سنگینه و دیر هضم 

شما روغن زیتون بگیر تصفیه شده واسه سرخ کردن من این کارو میکنم .گازم زیاد نمی کنم که روغن بسوزه با همون روغن زیتون همه چیو درست میکنم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
روغن کنجد سنگینه و دیر هضم  شما روغن زیتون بگیر تصفیه شده واسه سرخ کردن من این کارو میکنم .گاز ...

روغن زیتون میگن نباید واسه بادمجون کتلت استفاده کرد نقطه دودش پایینه کن

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
روغن زیتون میگن نباید واسه بادمجون کتلت استفاده کرد نقطه دودش پایینه کن

من تصفیه شدشو میریزم دود نمی کنه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .