2777
2789
عنوان

پیشونیم پر لک شده😔

64 بازدید | 11 پست

پیشونیم پر لک سیاه شده 

اصلا جوش نمیزنم ولی لک شده. لپام و بقیه جاهای صورتم صافه فقط پیشونیم. به خاطر استرس پیشونیم جوش زیر پوستی میزنه همونارو میترکونم دست خودم نیستت. 

بعضی موقع هاهم پیشونیم به اندازه جوش باد میکنه بعد چند روز بادش میخوابه بازم لک میشه

چی بزنم درست شههه😭

یه ضد جوش اورژانسی بیواکوا هم خریدم ولی جوش نمیزنم که ببینم تاثیر داره یا نه. روی لکه هامم تاثیر نداش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدجوش که روی لکه تاثیر نداره برو دکتر اگه منشا لک هات مشکل داخلی نبود بهت ضدلکی چیزی میده

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

هفته ای یکبار ب مدت 5دقیقه سرم پیلینگ اوردینری. بزن و بشور بعد ابرسان قوی بزن 

در طول روز حتی بیورن نرفتی سرم ضدلک و روشن کننده بزن و ضدافتاب بی رنگ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
جای جوشن؟ برامده هستن؟ اگه نه ی سونو کبد بده مطمئن شی چرب نیس و بری دنبال درمان پوستت(احتمالا از کبد ...

اره مثل جای جوشن ولی من جوش چرکی نمیزنم فقط جوش زیر پوستی . برامده هم نیستن