2777
2789
عادی که نیست راست میگی

درکل عادی نیست 

اما برای الان خیلی بیشتر

زمان قدیم ازدواج تو این رنج سنی زیاد بوده و عادی

اما الان نه

اما خب درکل رو هم رفته عادی نیست …

ولی خب ی سری شرایط باعث شد ازدواج کنم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههاگه هیج قسطی مجبور نباشن بدن و بچه نباشه برای دونفر بد نیس

بدون قسط ک نیست هیچ زندگی ای ...بهرحال اول راهه 

...

دوست قشنگم تو اگه همسرت ازت کوچیکتر باشه رفتارش ممکنه بره رو مخت یا ن ممکنه ی پسر کوچیکتر باشه اما پخته تر از دخترا

میفهمم

🩵

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بدون قسط ک نیست هیچ زندگی ای ...بهرحال اول راهه ...دوست قشنگم تو اگه همسرت ازت کوچیکتر باشه رفتارش م ...

آهان پسره کوچیکتر از دختره ؟ 

بلوغ رو رد کرده باشن ممکنه کنار بیان یک مورد دیدم ولی راستش زیاد جالب نیست این

پسر ۲۲ ساله نه ۲۴سالشه دختره ام ۱۷ از ۱۵ سالگی دختره باهمن

همچین گفتی بچه باز انگار پسره 42دوسالشه. خب دخترو پسر تقریبا تو ی رنج سنی هستن. پسره هم کم سنه. بس دختره هم بچه بازه؟