ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
چطوریه؟؟؟؟یعنی از هفتم تا نهم را دوره میکنه؟؟؟؟یا فقط مباحث نهم هست؟؟؟دو هفته یکبار ازمون میوهی؟؟؟
نهم
بله
ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
عه سلام دوباره،،،من هوش نخوندممم دختر،،چون دیر اقدام کردم کل فوکوس رو دادم روی دروس اصلی و یادمه قسن ...
برا دروس اصلی چطوری خوندین؟
ازمون چی میدادیخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من زمانی که ازمون نمونه و تیز جدا بود ازمون دادم و واقعیتش پول هوش کمپلکس نداشتم و مجبور شدم چنتا کتاب هوش از کتابخونه قرض بگیرم بخونم و باید بگم که من مو به مو درسنامه هر کتاب رو میخوندم و تست ها رو تحلیل میکردم و شکر خدا قبول شدم شما هم اگر از الان هوش کمپلکس رو بزنی و مصمم باشی بدون کلاس قبول میشی❤️🥰
عزیزم من زمانی که ازمون نمونه و تیز جدا بود ازمون دادم و واقعیتش پول هوش کمپلکس نداشتم و مجبور شدم چ ...
درسنامه رو میخونم تا میام بزنم همش یادم میره💔💔
گاج میدادم دوران راهنمایی،روزی شش ساعت کتابای ای کیو و فک کنم برای علوم اسمش کاهه بود خوب یادم نی،،ببین من کتابامو جر دادم،،،،،خودمو کشتممم،قرانو از روی قران کامل میخوندم همه رو خوانی ها معنیشون رو حفظ بودم،دوروز قبلش کل کتاب هدیه هارو حفظ جلو اینه میگفتم...
گاج میدادم دوران راهنمایی،روزی شش ساعت کتابای ای کیو و فک کنم برای علوم اسمش کاهه بود خوب یادم نی،،ب ...
وای🥲😂😂
کنکور دادین؟