2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهرشون توی دستشونه چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 16 پست

غر نمیزنم گیر نمیدم. اونقد شیرین نمیشم که دلشو بزنم کاری نمیکنم که فکر کنه میتونه هر کار کنه هر اشتباهی هم بکنه میتونه برگرده و میبخشمش!!! 

خاخوادش خیلی اذیتم میکنن و ظلم کردن بهم اما بدشونو پیش شوهرم ابدا نمیگم. شوهرم هم خودش متوجه میشه و پشتمه. به شوهرم زنگ نمیزنم پیام نمیدم اینجوری  هم نیست که من تلاشی نکنم. اگه اون چهار با زنگ بزنه من یه بار زنگ میزنم. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

دوست داشتن همسرم بیشتره خودشم همیشه میگه که من بیشتر دوست دارم بخاطر همین دوست داشتن بیشتر هرچی بگم میگه باشه یا اگه کاری هم دوست نداشته باشه چون من دوست دارم بخاطر خوشحالی من انجام میده نه نمیگه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.