2777
2789
عنوان

دهه نودیا چقد پرروان

69 بازدید | 8 پست

خونه عموم کنار خونمونه بعد عموم یه دختر داره ۷ سالشه اینقد زبون دراز و دروغگو هستش دوستشو با خودش آورده اومد خونمون اینقد بازی کردن از ظهر تا حالا خسته شدیم ازشون سرم درد گرفت اصلا😂

بعد میخاستن برن این دختر عموم دختره رو کتک زده حالا رفته به مادر دختره گفت این کتک زد(منظورش خودم)

زن عموم زنگ زد گفت چرا کتکش زدی براش توضیح دادم اونم گفت نه اون و دخترم دوستن کتکش نمیزنه😐

چکار کنم دیگه نزارم دخترش بیاد خونمون؟

بزن جرش بده بابااا 

همینم مونده تیر و طایفه پدری شاخ بشن😑😑😑

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه این دخترعموم بهم میگه پدر س.گ جرعت داری به من دست بزن تا بزارم پاهامو بلیسی😐😂

پارک جیمین تو نی نی سایت چیکار می‌کنی 😂😐یک ملت رو به کشتن دادی خاطر خواه زیادی داری

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

باورت میشه این دخترعموم بهم میگه پدر س.گ جرعت داری به من دست بزن تا بزارم پاهامو بلیسی😐😂

وای بس کنن توروخدااا 

عموت و زنش مُردن؟ پس کو تربیتش بزن تو دهنششششس

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
وای بس کنن توروخدااا عموت و زنش مُردن؟ پس کو تربیتش بزن تو دهنششششس

اصلا بهش چیزی نمیگن بعد بهش چیزی بگی مستقیم میره به مامانش میگه مامانشم دراما بازی درمیاره میره به همه میگه بقیه میریزن سرم که چرا اینو به بچه گفتی

اصلا بهش چیزی نمیگن بعد بهش چیزی بگی مستقیم میره به مامانش میگه مامانشم دراما بازی درمیاره میره به ه ...

از مشکلات نزدیک بودن خونه فامیلا بهم دیگه