2777
2789
عنوان

خیلی غلط املایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 64 پست
به خودت رفتم😏

نه عن بودن از خودته عسیسم خودتو مضحکه یک سایت کردی اوخی بیچاره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

گیر دادن نیستدیگه املا صحیح کلمات ساده رو بلد نبودن واقعا زشتهو اینکه از بس یه کلمه رو غلط نوشتنهمه ...

گیر بدین😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاتریکس جان شما قبلا چند تا تاپیک درباره غلط املایی ها زدی به نظرم بازم بزن واقعا املای بعضیا فاجعه ...

سلام سرندیپیتی عزیز.

راستش دیگه کلا تمایل به زدن تاپیک ندارم به دلایل پرشمار. مطمئن هم هستم تاپیک زدن و آموزش من دردی از کسی دوا نمی‌کنه.

من همین که دانش‌آموزام تو املا به نوزده بگیرن راضی هستم.😁

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب الان چون مزخرف از ریشه زخرف هست پس مضخرف درسته؟ چه استدلال چرتی.مزخرف به معنای زراندود شده هست نه ...

من نمیگم کل زبون فارسی عربیه اما تقریبا نصف کلمات ریشه عربی دارن 

مزخرف هم از ریشه زخرف هست بر وزن مُفَعَّل و معنی زخرف هم میشه زینت داده شده (آره اشتباه گفتم طلایی نمیشه و اینم بگم درسته معنیش چون اسم سوره هست) 

مثل افتضاح از ریشه ف‌ض‌ح 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

سلام سرندیپیتی عزیز.راستش دیگه کلا تمایل به زدن تاپیک ندارم به دلایل پرشمار. مطمئن هم هستم تاپیک زدن ...

حق داری عزیزم 

واقعا ادبیات عشقه من اگر دبیر میشدم قطعا یا دبیر زبان میشدم یا ادبیات خوش به حال دانش آموزان که معلم باسوادی دارن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اوححح چه جملات سنگین و تاثیر گذاری شیکستم😔🎀

اینو نگی چی بگی بدبخت جون کل تاپیکات عقده و توهماتته با اون مادر کثیفت بعید نیست دخترشم اینطوری پلشت باشه

@niniyar‍  به این معلوم الحال بچه سال رسیدگی کنید 

من نمیگم کل زبون فارسی عربیه اما تقریبا نصف کلمات ریشه عربی دارن مزخرف هم از ریشه زخرف هست بر وزن مُ ...

منم رشته‌ام ادبیات فارسیه و به اقتضای متون باید تا حدودی به عربی هم مسلط باشم. معنی لفظی کلمات با معنای مصطلح و رایجشون گاهی متفاوته. مخصوصا اصلا تو قرآن هم کلمات با معنایی متفاوت از معنای رایج به کار میرن. معانی که من گفتم با ارجاع به زبان محاوره عرب و لغت‌نامه دهخدا بود.

عزیزم من ریشه کلمات رو تو هفتم کامل فرا گرفتم لازم نیست بهم آمورش بدی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منم رشته‌ام ادبیات فارسیه و به اقتضای متون باید تا حدودی به عربی هم مسلط باشم. معنی لفظی کلمات با مع ...

من نمیخوام بحث کنم چون نه حوصله دارم نه میخوام شما گناه کنی و خدای ناکرده فش(فحش) بدی 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

اینو نگی چی بگی بدبخت جون کل تاپیکات عقده و توهماتته با اون مادر کثیفت بعید نیست دخترشم اینطوری پلشت ...

برو بابا عین مهد کودکی ها سریع معلمتو تگ میکنی تو خوبی

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

برو بابا عین مهد کودکی ها سریع معلمتو تگ میکنی تو خوبی

اخی من مهدکودکیم تو چی باشی با اون تاپیک های مزخرفت؟ تاپیک چرت میزنی بعد فحاشی میکنی

میدونی ما اصلا دانشجو بهداشت عمومیو ادم حساب نمیکنیم انقدر پر از عقده و بدبختی هستی از تاپیک هات مشخصه تو دل سوزوندنی هستی دیگه هم ریپ نزن در لول من نیستی 

مضخرف هم درسته چون مزخرف از ریشه عربی زخرف هست به معنی طلایی یه چیزی تو این مایه ها و معنی فش نمیده ...

مضخرف کلا اشتباهه

مزخرف هم این معنی که تو میگیو میده هم معنی چرت بیهوده بی ارزش

مضخرف کلا اشتباههمزخرف هم این معنی که تو میگیو میده هم معنی چرت بیهوده بی ارزش

توضیح دادم تو پست های دیگم مزخرف از ریشه زخرف و اسم یکی از سوره های قرآن هست معنیش رو اشتباه گفتم میشه زینت داده شده 

مضخرف کلا اشتباههمزخرف هم این معنی که تو میگیو میده هم معنی چرت بیهوده بی ارزش

مثل افتضاح که میشه ف‌ض‌ح