2777
2789
عنوان

چقدر مردها ظالمن پول به زنشون نمیدن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست
بعضی زن ها هم از هیچی کم نمیارن پول لوازم آرایشی خداتومنی لوازم بهداشتی و روتین پول کافه رستوران پول ...

خرج در حد معقول. برای چیزای لاکچری تر زن بهتره خودش کار کنه. درسته.

حالا خب مسئله این جاست راه پیشرفت رو به زنشون میبندن. نمی دارن کار کنه، دیگه چیکار کنه این زن بیچاره

کاربری دست ۷ نفره. ❕

خب زن نگیره اجباره یکی دیگرم ببره با خودش دوتایی بدبخت بی هیچیز ندار بشینن

خب زنه چرا وقتی می بینه نداره میره بهش با اینکه خودشم شاغل نیس بنظرم رن باید کار کنه نه اینکه همش دستش دراز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بارها به همسرم گفتم یه مبلغی ماهانه بریز من می‌خوام جمع کنم آتیشش بزنم کاریت نباشه ولی مثال ماهی یه تومان بریزه بلاخره یجوری یه چیزی میشه خرج میشه،باهاش حرف میزنم میگه چی کم گذاشتم برات،البته راست میگه هر چی بخوام میخره،هوس کنم چیزیو،یا بگم لوازم آرایش بهترین مارک رو میخره،یا پالتو و مانتو و بوت،چه برای بچم چه برای خودم خرج می‌کنه ولی این یه قلم رو قفله،نمیدونم اخلاقشه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اما نظراتت اصلا دخترانه نیست کاملا زن ستیزانه و عجیبه حتی توجیهاتت هم قابل قبول نیست چون هرکسی با هر ...

بلده که با چهل میلیون منم بلدم ولی بعضیا ۲۰ تومن میگیرن که ده تومنش فقط واسه اجاره خونه میره بقیشم خوردو خوراک خب خانم بره کار کنه وظایف خونه نصف بشه سختش نکنید

خب زنه چرا وقتی می بینه نداره میره بهش با اینکه خودشم شاغل نیس بنظرم رن باید کار کنه نه اینکه همش دس ...

خب زن کار کنی دیگه شوهر کردن میخواد چیکار از گذشته تا به حال زن ازدواج میکرد تا یکی خرجشو بده وگرنه پسرای خوش تیپ بیرون زیادن

ماهی ۱۳اجاره خونه میدیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب زن کار کنی دیگه شوهر کردن میخواد چیکار از گذشته تا به حال زن ازدواج میکرد تا یکی خرجشو بده وگرنه ...

باهات حرف ندارم واقعا که شوهرو فقط عابربانک می بینی خب بشین خونه بابات لازم نیس شوهر کنی اونم تورو ک س متحرک می بینه

بلده که با چهل میلیون منم بلدم ولی بعضیا ۲۰ تومن میگیرن که ده تومنش فقط واسه اجاره خونه میره بقیشم خ ...

خب اون خانوم هم قطعا نمیتونه لاکچری زندگی کنه. مطمئن باش کسی با این سطح درآمد اصلا چاره ای جز ۲ نفری کار کردن نداره ولی سوال استارتر الان اینه چرا ی مرد با درآمد قابل قبول به همسرش خرجی نمیده؟ مرد وظیفه نفقه دادن رو داره

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله داره منم گفتم بره شکایت کنه پیمامو بری بخونی

خب شکایت راه منطقی نیست خیلیا شرایطش رو ندارن یا نمیخوان پاشون به دادگاه باز بشه حتی برای بعضیا دادگاه خط قرمزه و آخر خط... تو این موارد به نظرت راه درست چیه؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهات حرف ندارم واقعا که شوهرو فقط عابربانک می بینی خب بشین خونه بابات لازم نیس شوهر کنی اونم تورو ک ...

انقدر ناراحتی یه شوهر کن که براش مثل خر کار کنی برو حالام زبون نفهم زن ستیز کارگری شوهرتو کن