2777
2789
عنوان

نامزدم بهم دروغ گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست
این بی اعتمادی از الان واقعا بعداز به مشکل می‌خورید آخه چرا باید پنهان کنه حتما باهاش حرف بزن

دست خودم نیست

۱۶ سالمه الان واقعان تحت فشارم

از اینور درسها از اونور افسردگی. مسئولیتهای ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست۱۶ سالمه الان واقعان تحت فشارماز اینور درسها از اونور افسردگی. مسئولیتهای ازدواج

نههههه اصلا کوتاه نیا باور کن تا بخوای پخته بشی از بچه بازی دست برداری دیگه پیر شدی نامزدت چندسالشه؟

همش ی کارایی میکنم که دست خودم نیست پشیمون میشممگه میشه اصلاح کرد

اره باید خودتو اصلاح کنی

سنت خیلی پایینه ولی حالا که ازدواج کردی باید بدونی که حساسیت بیخود نباید داشته باشی

به هیچ وجه نمیشه به مردا دستور بدی بگی فلان کارو بکن فلان کارو نکن

۲۴ سال باید چیکار کنم یعنی

ببین من ۲۰سالم بود شوهرم ۳۰سالش ولی واقعا خیلی طول کشید که خیلی چیزا که واسه اون عادیه برای منم عادی بشه شاید اصلا نامزدت اینقدر که برای تو این مسئله مهمه برای اون نباشه لطفاً اینو بهش مفهوم کن که قرار نیست عینه اون فکر کنی و خیلی چیزا ب این زودی برات عادی باشه شاید از نظر اون پنهان کاری نباشه ولی فکر تورو اینقدر بهم ریخته

اره باید خودتو اصلاح کنیسنت خیلی پایینه ولی حالا که ازدواج کردی باید بدونی که حساسیت بیخود نباید داش ...

خب باید چیکار کنم

دست رو دست بزارم که بشینه هرکار دوست داره بکنه تو اینستا

خب همون مدرکی که داریو بهش نشون بده این دروغا و پنهان کاری کوچیک کار دستت میده

نشون دادم و گفتم بهش

ولی دیدین که بچه ها گفتن این حساس بازیا زندگیمو خراب میکنه

سعی میکنم اینجوری نباشم دیگه