2777
2789
عنوان

شوهرم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم اوائل پول نمی‌داد اینقدر رفتم به فک وفامیلاش گفتم شوهرم بهم پول نمبده آبروشون بردم تهدیدش کردم که ازش شکایت میکنم اینقدر غربتی بازی درآوردم تا آدم شد الان پول اجاره خونه که مستاجر میده میاد به حساب من

نه من چند بار قهر کردم دعوا کردم با محبت صحبت کردم جواب نمیده  همش میگه ندارم دروغ میگه از ۷ صبح ک میره سرکار تا ۷ شب پیام های همراه بانکشو چک میکنم حداقل۳۰۰ میلیون پول جاب جا میکنه وقتی میاد خونه تو کارت ۵۰ هزار تمن نگهمیداره میگم این همه تو کارتت از صبح گردش کرده کو میگه پول مشتریه پول جنس از من نیست من ک میدونم دروغ میگه یه بار ۵۰ میلیون ریخت تو کارتم ک برم شهرستان تا اون بیاد باهم خرج کنیم همین ک پام رسید شهرستان یه کاری کردم چنان رو اعصاب راه رفت ک پولشو ریختم  از وقتی عروسی کردم یه دست لباس توخونه برام نخریدم سه سال لباس های مجردیمو پوشیدم کنه شد خراب شد پاره کردم انداختم دور بلکه ببینه ندارم بخرم نخرید اقا جان نخرید همین الان ۲ دست لباس توخونه دارم ک یه دستشو مامانم خریدم یه دستش هم پاره پوره از قبله میبینه ندارم میگه من پول ندارم  رفتم باشگاه اسممو نوشتم به خودم برسم پول نداد منم یواشکی از بابام گرفتم ثبت نام کردم بهش گفتم اخره ماه باید پول باشگارو بدی میگه ندارم غلط کردی رفتی  از وقتی میاد خونه فقط و فقط رو اعصابم راه میره اعصبی میکنه منو میگه چرا منو اعصبی میکنی میگه خوشم میاد ناراحت میشی  رابطه جنسی هم ک کلا یک طرفه هرشب هرشب به زور بهش میگم نمیخام میگه تو چیکار میکنی باید باید در اختیارم باشی هرچی میزنمش دعوا میکنم فوش میدم با محبت میگم با گریه میگم اقا یه هفته کمر شلتو نگهدار منم ادمم بزار منم احساس نیاز داشته باشم میگه نه