2777
2789
وا چه گرون😳فیشاش ارزون تر باید باشه ها آدم همونو یه کربلا و مشهد میره با بقیه شم یه کیش 🤣

همسایمون از قبل. فیشش داشت گفت ۶۰ دیگه گذاشتم روش رفتم ۱۱روزه شده بود روهم ۷۵ میل

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

سفر مکه رفتن الکی نیس..منطورم پولش نیس..یعنی وقتی برکشتی باید ادم سابق نباشی...نه اینکه هرسال بری حاجی بشی بعد بیای سیر بشینیم غیبت کنیم کلاهبرداری کنیم مردم رو خراب کنیم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش شوهرم یه مشهد میتونست منو ببره تو عمرش.مکه پیشکش😂

خب چرا نمی‌ریم مشهد عزیزم ؟! میتونی هوا گرمی بیای چادر بزنی پارک وحدت فقط مال زائراس یا الان که سرد هست صحن حضرت زهرا سه شب میتونی بخوابی خورد خوراکم مشهد ارزون هست فوقش یکم برنج یا گوجه بگیر املت یا دمی گوجه و... همون غذایی که خونه می‌خورید اینجا بخورید

کاش آدم تغییر کنه وقتی میره و به رفتاراش دقت کنه 

خیلیا مکه میرن مهمه اینه که واقعا حاجی بشی =)

به قول مهدی رسولی چه مکه رفته ها که حاجیم نمی شن و چه کربلا نرفته ها که کربلایین ÷)

انشاالله که وضعتون خوب و خوب تر بشه و باشهبری مکه پول بریزی تو جیب صعودیا؟🫠من خودم عاشقققق مکه و مد ...

چرا میگید دشمن اسلامن؟

اتفاقا اسلام واقعی رو اونا دارن اجرا میکنن نه مثل ما که همش زور و اجبار بالا سرمونه.

خب چرا نمی‌ریم مشهد عزیزم ؟! میتونی هوا گرمی بیای چادر بزنی پارک وحدت فقط مال زائراس یا الان که سرد ...

بقیه رو نمیدونم اما شخصا اصلا مسافرت اینجوری دوست ندارم. یعنی ترجیح میدم کلا مسافرت نرم یا اگه هم رفتم تو بهترین هتل با بهترین امکانات اقامت کنم.

چرا میگید دشمن اسلامن؟اتفاقا اسلام واقعی رو اونا دارن اجرا میکنن نه مثل ما که همش زور و اجبار بالا س ...

کسی که بم.ب بخره بی دلیل بریزه رو سر و بچه مردم مسلمونه؟

کسی که تو کشورش شیپور یهودیا رو بزنن مسلمونه؟

کسی که دلش برای بچه های غزه نسوزه مسلمونه؟

کسی که باعث بشه اون همه حاجی تو منا جونشون رو از دست بدن مسلمونه؟

کسی که با دشمن اصلی بشریت دوست باشه مسلمونه؟

تفکرات بعضیا خیلی عجیبه واقعا🙄

آزادی ای وجود نداره تو حتی نمیتونی اونجا یک کتاب دعا توی حرم ها با خودت داشته باشه و گرنه پاره میکنن نمیتونی مهر ببری ،نمیزارن بری زیارت قبور بقیع و.....

تنها آزادی که دارن آزادی برای بی بند و باریه 

اگه واقعا آزادیه چرا مذهبی ها نمیتونن همون جور که میخوان خدا رو عبادت کنن؟

کسی که بم.ب بخره بی دلیل بریزه رو سر و بچه مردم مسلمونه؟کسی که تو کشورش شیپور یهودیا رو بزنن مسلمونه ...

کی قراره این تفکر مسخره رو تموم کنید.

دشمن تو همین خاکه دنبالش بیرون نگرد .

مگه اینکه نفع داشته باشه براتون .

انشاالله که وضعتون خوب و خوب تر بشه و باشهبری مکه پول بریزی تو جیب صعودیا؟🫠من خودم عاشقققق مکه و مد ...

مهم نیست برام تو جیب کی بره 

حتی اگر تو آمریکا هم بود و تو جیب ترامپ مبرفت هم برام مهم نبود 

کی قراره این تفکر مسخره رو تموم کنید.دشمن تو همین خاکه دنبالش بیرون نگرد .مگه اینکه نفع داشته باشه ب ...

مم گفتم دشمن داخلی نداریم؟

هم دشمن خارجی داریم هم داخلی 

خیلیا هستن که نمیخوان خوب ایران و ایرانی رو ببینن

من دلم می خواد روزی اونقدرررر پولدار بشم که به همه نیازمندان کمک کنم خود این کمک ثواب هزارااااااان ...

من حس و حال ناب و شفا بخش مکان های مقدس رو میخوام 

یکسال نشده که مشهد بودیم الان باز دلم بی‌تابی میکنه برای حرم