2777
2789
ما پنیرو میشوریم😑🫣چای هم بنظرم فقط باید چای ایرانی رو شست

چرا 

دست کارگر خارجی تمیزتره

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

به چای هم رحم‌نمیکنید اون هم میشورید بالفرض خاک داشته باشه که چی مادربزرگ من ۸۰سالشه و تا بوده بدون ...

والا کلاس میزارن الکی

اینا حال ندارن ظرفاشونو بشورن چه برسه چایی

پدربزرگ ومادربزرگ من همیشه چایی شون به را بودو دم به دیقه میخوردن،بدون شستن،حتی بعضی میوه ها رویا موقع سبزی پاک کردن یه برگ مثلا نعناع دهنش میزاش،بدون شستن،خداشاهده تا۹۰سال عمرکردن نه کمخونی نه پادرد نه دردو مرض دیگه،خیلی هم سالم

آدم خیلی حساس باشه خیلی درد میکیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دست کارگر خارجی تمیزتره

ن بخاطر رنگش 

در مورد تمیز و کثیفی نگفتم 

چای خارجی آب سردم بریزی رنگ میده،مهم اینه بتونی چای ایرانی رو خوشرنگ درست کنی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
والا کلاس میزارن الکیاینا حال ندارن ظرفاشونو بشورن چه برسه چاییپدربزرگ ومادربزرگ من همیشه چایی شون ب ...

عه ما هم اینجوری هستیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ما پنیرو میشوریم😑🫣چای هم بنظرم فقط باید چای ایرانی رو شست

پنیر آی‌فونا و پنیر سفید که شور هست میشورن 

ما بقیه پنیر ها نه 

میگم احیاناً قند و شکر و روغن نمیشورید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

🤣🤣🤣خوش بحالت،چه حاضرجوابی،کاش منم مثل شما بودم،آفرین قشنک اومدی😆😆دمت گررررم

عزیزم این حاضر جوابی نیست،اینک دلیل چیزی رو ندونی و بیخود نظر بدی بیشتر کم عقلیه!!

پنیر رو ما بخاطر اینک شوری اولیش بره یک آب سرسری می‌زنیم 

چای ایرانی هم بخاطر خوش رنگتر شدن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
پنیر آی‌فونا و پنیر سفید که شور هست میشورن ما بقیه پنیر ها نه میگم احیاناً قند و شکر و روغن نمیشورید

خوشمزه پست پایینیمو بخون

نه من برنج و حبوباتم دگ زورم میاد بشورم به زور میریزم تو صافی میشورم

برنج و حبوبات که واجبه ، من خودم میشورم میبینم چقدر خاک دارن بعد از چند بار شستشو آبش شفاف و تمیز میشه 

چجوری؟

مثل شما نمیشوریم ای گاهی یک برگ سبزی یک تیکه میوه خشک میندازیم توش دم می‌کنیم 

بابام توکرونا دس میزد به جایی مثلا دکمه آسانسور،میگفتم بابا ویروس داره ،انگشتشو با لباسش تمیز میکرد ...

🤣🤣🤣🤣

ایول به بابات 

واقعا هم هر چقدر ویواس کمتر ،بیماری کمتر 

پسر عموی شوهر من در اوج کرونا تقادف کرد پاش در رفته بود رفتن بیمارستان عکس بگیرن شوهرم میکفت من دوتا ماسک ضد عفونی کننده و دستکش ،اون میگفت تخت رو میخورد دستش خورد تخت به چشم و زبان و صورت میزد 

شوهر من سه بار مریض شد اون نشد اصلا

تازه همین پسر عموی شوهرم مادربزرگش اشتباهی توی قنداب درست کردن در نوزادی برای این پسر همون صابون کوچک به جای قند انداخته بود چشماش ضعیف بود 

مثل شما نمیشوریم ای گاهی یک برگ سبزی یک تیکه میوه خشک میندازیم توش دم می‌کنیم

الان میان میریزن سرمون که شما چقدر کثیف هستید،چطوری زنده موندید،بیچاره بچه هاتون🤣🤣

خواهر کلاس بزار الکی بگو تو تاید از چند روز قبل خیس میکنیم،هفته ای ده تا ضدعفونی میخریم واسه همه ی خوراکیامون وازاین حرفااااا🤣🤣🤣🤣🤣