2777
2789
عنوان

کیا داداش خیلی وحشی و اراذل اوباش دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
من همیشه دوست داشتم داداشم اینطوری باشه حتی اگه قادر باشه اما اخلاقای خوب خودش هم داشته باش اما از د ...

ولی خب زنا رو آدم حساب نمی کرد 

خیلی دوست داشتم پسرم مثل داداشم بشه ولی پسر منم مثل داداش تو شد به شدت تو سری خوره قدش کوتاه تنبل حتی زورش به یه دخترم نمی رسه چه برسه به پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب زنا رو آدم حساب نمی کرد خیلی دوست داشتم پسرم مثل داداشم بشه ولی پسر منم مثل داداش تو شد به شد ...

منم پدربزرگم میگن خیلی خوب بوده 

آدم تاجر و زرنگ و اهل رعایت و درعین حال خیلی هم زرنگ کار خودش بوده

اما پدرم ساده 

داداشم از اون ساده تر

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
ولی خب زنا رو آدم حساب نمی کرد خیلی دوست داشتم پسرم مثل داداشم بشه ولی پسر منم مثل داداش تو شد به شد ...

یعنی چطوری باهاشون رفتار میکرد؟

از خاطرات بچگی هات بیشتر بگو

چند سال بزرگ تر شماست؟یعنی اهل نماز و... هم هست یانه؟

نه بعضی به موقع ها بوده نماز خونده بعضی وقتا هم ول کرده تقریبا یه خورده معتقده ولی خیلی مذهبی نیست حالا اون دفعه از آمریکا برای مامانم عکس فرستاده بود سجاده و مهر تو اتاقش دیدم 

نه بعضی به موقع ها بوده نماز خونده بعضی وقتا هم ول کرده تقریبا یه خورده معتقده ولی خیلی مذهبی نیست ح ...

رابطه اش با پدر و مادرت چطوریه؟

با اونها خوبه؟

من مامانم اینقدر حرص خورده اما کاری هم نمیتونه بکنه 

این‌قدررررر براش آرزو داشته.... اما فقط نشسته کنج خونه 

یعنی چطوری باهاشون رفتار میکرد؟از خاطرات بچگی هات بیشتر بگو

کلا می گه زن جنس دومه نباید خیلی بهش بها داد بعد می گه ایرانیا احمقن زنو کردن خدای خودشون 

بچه که بود بعضی وقتا با بچه ها دعواش می شد بدجور می زدشون تو خونه هم خیلی رئیس بازی در میاورد برا من و بقیه خواهر برادرا ولی با پدر و مادرم خیلی خوب بود خصوصا مادرم ؛ مادرم بین بچه هاش از همه خواهر برادرام بیشتر دوسش داره

بعد مثلا تو خیابون با یه زنی بحثش بشه می گیره می زنش 

یا مثلا تو خونه به منو خواهرام زیاد سخت می گرفت 

دعوتش کردی بیاد خونت؟میاد به بچه خواهرش سر بزنه؟داداش من که بود و نبودش برامون فرق نداره

اره ولی کم میاد چون هزینش زیاده 

خونه من که نمیاد می ره خونه پدر مادرم همه دوسش دارن حتی خواهرام که هی ازش کتک می خوردن 

بچه که بود بین همه بچه های تیزهوشان شاگرد اول بود بعد رفت دانشگاه تهران کلا خیلی مغزش کار می کنه یه زبونی داره بعضی وقتا یه جوری مسائلو می پیچونه و مغالطه می کنه مغزت قفل می کنه چی جوابشو بدی 

ما خواهر ها اصلا نفهمیدیم طعم داشتن برادر چیه .... 

جز اینکه مثل یه تیکه گوشت افتاده گوشه اتاقش و جز مواردی نمیاد بیرون.