2777
2789
عنوان

دوستم با آیفون چصی میاد 😍😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

یکی از افتخاراتم اینه تواین ۱۰ سالی ک شونصدتا ایفون عوض کردم ی عکسم توایینه ندارم باهاش ک بکنم توچش کسی😂😂ک چی اخهه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی یادم میاد گوشیم ایفون بوده 😐

ولی بخدا ی بار عکس تو اینه باهاش نگرفتم آخه آیفون داشتن کلاس داره ک بخواد چصی هم بیاد الان جایگاه اجتماعی کلاس داره و سطح سواد اینجور آدما تازه ب دوران رسیدن ببین و بخند و بگذر همین 💋😂🤝🏽

حسودی چیاسی؟ اون که آره بدش اومده

اره دقیقا اسی آره مشخصه اونجوری که میگه قسطی خریده مشخصه یا حسودی کرده یا به چشم حقارت نگاه میکنه 

امیدوارم خودش حداقل آیفون ۱۷ داشته باشه اون بنده خدارو اینجوری مسخره میکنه 

اره دقیقا اسی آره مشخصه اونجوری که میگه قسطی خریده مشخصه یا حسودی کرده یا به چشم حقارت نگاه میکنه ام ...

s25 اولترا دارم من چرا بهش حسودی کنم

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

اره دقیقا اسی آره مشخصه اونجوری که میگه قسطی خریده مشخصه یا حسودی کرده یا به چشم حقارت نگاه میکنه ام ...

بنظرمن قسطی خریدن ک اصلا مسخره کردن نداره هرچند من خودم نمیپسندم و قسطی نخریدم تاحالا ولی درکل داره پولشو میده مسخره کردنم نداره

ولی اینک بخواد هی توچش بکنه و ادابیاد خیلی داغون وضایعست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اینم حرفیه و درسته

عقده حقارتی که من مثال زدم منظورم اون دختره است چون پی شو آف کردنه 

آخه خوبه آدم از روی دل سیری همچین چیزایی بخره با قسط و شرایط بدی مالی فقط ذهن کوچیک رو نشون میده 

اگر هم پولدارم باز خواستن یه جا خرج نکنن بحث فرقه مبارکه 

ولی باز به ما ربطی ندارد که کی چیکار داره می‌کنه یه چیز جدید خریده ذوقش رو داره به ما چه دیگخ