2777
2789
عنوان

لطفااا افراد مذهبی و منطقی نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 28 پست
اگه فقط بخاطر گناهش عذاب وجدان میگیری و اینا من شنیدم زمانی تقلب مشکل داره ک مثلا تو حقوق تو تاثیر د ...

من وظیفمو انجام دادم! 

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین کار خیلی خوبی کردی تقلب حق الناس و حرامه ؛حق اونی که فقط و فقط با تلاش خودش ۲۰گرفته یا کسی که بدون تقلب نمره اش خیلی کم شده ، ضایع میشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

اخه اینا هر دفعه برنامشون همینه، باید فرقی بین کسی که خونده و کسی که با تقلب نمره میگیره باشه دیگه

ببینید مقصر شما هم نیستید 

دیگه مسئولیت مراقبت قبول نکنین 

وقتی خودشون پشت کنکور موندن و به جایی نرسیدن 

متوجه اشتباه الانشون میشن 

نمره مهم نیست الان 

آینده و جایگاه افراد مهمه در آینده 

شما درساتونو بخونین موفق باشین 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین اینجورجاها اینجوریه که خب هوای هم رو داشته باشیم قشنگتره. حالا تقلب باشه نباشه. همتون هم سنید و ...

من با هیچکس کاری ندارم وبا هیشکی مشکلی هم ندارم! ولی خب از خودم ننوشتم که من باهاشون کاری هم نداشتم ایستاده بودم و متوجه هم شدن نگاه میکنم

معلم خودشم در جریان بود ولی اسمشونو نمیدونست به من گفت اسمشونو بنویس بده خب من چیکار میکردم میگفتم نمیدم؟ 

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

یاد فیلم هندی تنکس گاد افتادم 

پسره رفته بود تو کما ، توی اون دنیا خدا بهش گفت یادته سوالای امتحان رو به فلانی میدادی و مدرک الکی گرفت؟ حالا همون فلانی دکتر بیسواد بالاسرته که باید جونتو نجات بده 

مثلا تاثیر یه کار به ظاهر بی اهمیت رو توی سرنوشت آدم نشون میداد 

شما اشتباهی مرتکب نشدی ولی اگه می بینی سختته مسئولیت قبول نکن 

اگه فقط بخاطر گناهش عذاب وجدان میگیری و اینا من شنیدم زمانی تقلب مشکل داره ک مثلا تو حقوق تو تاثیر د ...

کسی که تقلب میکنه و به ناحق به عنوان درسخون میره بالا نهایتا به یه پست و مقامی که شایسته ش نیست خواهد رسید پس گناهه

دختر من دانشجوی مهندسی برق دانشگاه خوب دولتیه درسشم خوبه میگه یکی از همکلاسیاش سر امتحانا به راحتی ازچت جی بی تی می پرسید و جواب میداد

میگه امتحانی که من شدم ۱۷و خیلی خوب جواب دادم این خانم  شد ۱۹ و استاد تشویقش کرد خب ایشون به همین روال میره بالا و چه بسا جای یه نفر مثل دختر منو بگیره به ناحق

حضرت علی علیه السلام جمله قشنگی دارن که می فرماید :از خدا فقط بترس و در راه خدا از هیچکس نترس .کاره ...

🫶🤲

چقدر این آدمایی که که می‌نويسن شیت هستن😂😭چندمی انصافاتقلب گناهه؟اونوقت باید همه بره ته جهنم ولی در ...

بله گناهه زمانی که با تقلب و به ناحق به جایی که برای تو نیست برسی گناهه!!! 

کسی که تقلب میکنه و به ناحق به عنوان درسخون میره بالا نهایتا به یه پست و مقامی که شایسته ش نیست خواه ...

تو  دبیرستان و قبل کنکور قطعا نمیشه با تقلب جای دانش آموز درس خون رو گرفت چون به ازای هر کلمه تو نمره در نظر گرفته میشه و در اون حد تقلب امکان نداره،و در کنکور هم ک دیگه تقلبی وجود نداره پس نمیتونه از اون طریق شغل و جایگاه آدم درس خون و پر تلاش رو بگیره

دانشگام ک مشخصه دیگه

تقلب گناهه .ولی وظیفه ی شما نبوده که اسم به معلم بدی .معلم مسؤل امتحان هست وخودش باید حواسش به افراد ...

از خودم ندادم که... معلم خواست ولی اسمشونو نمیدونست