2777
2789
عنوان

بیست و پنج سالگی زوده یا دیر

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
الان کسی تو زندگیتون نیست؟ دخترای فامیل ما زیر ۲۰ عروس شدن همکلاسیای دانشگام ازدواج کردن یا نامزد د ...

چرا من دو ساله که عاشق شدم و خونوادم مخالفت دارن هنوزم

اما بازم نمیگم دیره دختر از ۲۵ تا ۳۰ سالگی خیلی طبیعیه دیر نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم رکی هستم ولقعیت میگم نه زوده نه دیر لتفاقا الان بهترین وقته تا۲۷هم خوبه🌹🩵

خب برای من دیره چون فعلا خبری نیست

تا پیدا بشه ازدواج کنم ۳۰ میشم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
زیر ۲۵ ک هنوز دهن دختر بو شیر میده چهبره بعضیا چقد هولن.

بیشتر متاهلای نی نی سایت زیر ۲۵ بچه شیر میدن!!

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
من ۲۷ سالمه خاستگار داشتم اما نه اونی که دلخواهم باشه خانواده که تمام تلاششون اینه ازدواج کنم خودم ه ...

منم همین مشکلو دارم موردایی هم هستن که ناچارن بهشون بله بگم 

اتفاقا سن ازدواجت از الان به بعده اونایی این حرفو میزنن یا تو سن کم ازدواج میکنن اکثرا زندگی خوبی ند ...

مامانم میگه دختر سنش از ۲۴ ۲۵ بره بالاتر موردای بد براش میان که هرکدوم یک مشکلی دارن یا حتی خالم میگفت سن مهم ترین فاکتور و امتیاز دختره سن ۲۵ به بعد موردایی میان که قبلا ازدواج  کردن و بچه دارن

این حرفاشون باعث شده بهم بریزم😔

منم همین مشکلو دارم موردایی هم هستن که ناچارن بهشون بله بگم

من‌ این خاستگار آخری رو واقعا تا بله گفتن رفتم اما قلبم نذاشت 

روراست باشم زیاد هم خاستگار نداشتم اما اینایی هم که بودن به دلم نشستن اما تا عید هر کی بیاد دیگه بله میدم گوربابای قلبم خسته شدم 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

من یکسال ازت کوچیکترم تازه ازدواجم نکردم،فعلانم نمیخوام بکنم خیلی داره مجردی خوش میگذره🥸😂بنظرم نبا ...

خوبه راضی هستین

خانواده خوب باشن مجردی خوش میگذره در غیر این صورت سخته

مامانم میگه دختر سنش از ۲۴ ۲۵ بره بالاتر موردای بد براش میان که هرکدوم یک مشکلی دارن یا حتی خالم میگ ...

عزیزم چه طرز فکر قدیمیو غلطی خودتم الان تو جامعه دقت کرده باشی تو سن پاینا اختلافو جدایی خیلی زیاده ولی تو سنای بالاتر هر دو طرف پخته ترو بادرک ترن اینو منی بهت میگم که تو 19سالگی ازدواج کردم وچند سال بعد با دو تا بچه جدا شدم چون عقلم نمیرسید خوشحال که تو ازدواج چخبره ازدواج کردم ولی نه من به نظرم عاقل شده بودم نه شوهرم که 23عاقلو مسئولیت پذیر از همون اول بااینا خوردیم به اختلاف اخرشم بهترین راهمون شد جدایی

چرا من دو ساله که عاشق شدم و خونوادم مخالفت دارن هنوزماما بازم نمیگم دیره دختر از ۲۵ تا ۳۰ سالگی خیل ...

خب اکثرا دخترایی که میبینم همسن منن مجردن یا نامزد دارن یا با کسی در ارتباطن....خلاصه سینگل نیستن در شرف ازدواجن

من‌ این خاستگار آخری رو واقعا تا بله گفتن رفتم اما قلبم نذاشت روراست باشم زیاد هم خاستگار نداشتم اما ...

دقیقا منم همینم هرکی برام اومده راضی نبودم...نمیدونم مردم چجوری راحت ازدواج میکنن زود عاشق میشن و...

بالاخره مهمه اگه طرف به دل نشینه هیچ وقت از زندگی متاهلی لذت نمیبری!😔

دقیقا منم همینم هرکی برام اومده راضی نبودم...نمیدونم مردم چجوری راحت ازدواج میکنن زود عاشق میشن و... ...

حتما اونا به دلشون نشسته یا به جای قلب با عقلشون تصمیم میگیرن کاری که منم تصمیم گرفتم انجامش بدم

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

عزیزم چه طرز فکر قدیمیو غلطی خودتم الان تو جامعه دقت کرده باشی تو سن پاینا اختلافو جدایی خیلی زیاده ...

متاسفم عزیزم ناراحت شدم💔 شاید انتخابتون اشتباه بوده...چون کسیو میشناسم ۴۰سالگی ازدواج کرده جدا شده

بازم نمیدونم والا....خودم فکر میکنم بهترین سن ازدواج دختر بین ۲۱ تا ۲۴ هست

متاسفم عزیزم ناراحت شدم💔 شاید انتخابتون اشتباه بوده...چون کسیو میشناسم ۴۰سالگی ازدواج کرده جدا شدهب ...

عزیزم انتخابم که اشتباه بود ولی پسر 23ساله هنوز به بلوغ عقلی نرسیدن والا نگاه که به این پسرای این دورو زمونه میندازم تعداد کمی واقعا عاقلو تحصیلکرده و کارین و به بلوغ عقلی رسیدنو تعهد پذیرن بقیه که گند زدن به جامعه

حتما اونا به دلشون نشسته یا به جای قلب با عقلشون تصمیم میگیرن کاری که منم تصمیم گرفتم انجامش بدم

فکر نکنم چون وقتی از ظاهر و شخصیت یک نفر خوشت نیاد یک دقیقه هم نمیتونی تحملش کنی

باید کمی به دل بشینه 

میدونین چون اکثرا تو سن کم ازدواج کردن وقتی سن پایین باشه انعطاف پذیری بیشتره و راحت تر کسیو میپسندی

سن کمی بره بالا ادم سخت گیر میشه