2777
2789

من بچه دوم دوست نداشتم ونیاوردم ولی شما که دوست داری اگر شرایط مالی و روانیشو داری بیار مگه ممکنه سختی نداشته باشه؟اما برای کسی که میخواد حتما لذت و منافع هم داره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حس میکنم خیلی خسته میشم اگه یکی دیگه بیاد

مال من پشت سرهم بود سخت بود برام

شما که مطمئنا کارت راحتتره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه .مخصوصا فاصله نزدیک تا چهار پنج سال . هم بازی میشن هم مدرسه میشن با هم درس میخونن مشق مینویسن ...

جدی میگی عزیزم؟؟ تو چندتا داری؟؟ ب کارات میرسی انجامشون بدی؟؟ 

بنظر منم اعصاب وپول فراوون میخاد  مثلا تصور کن بچه اولت تا ۴۰ روزگی چقدر بیخوابی کشیدی ؟..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من بچه دوم دوست نداشتم ونیاوردم ولی شما که دوست داری اگر شرایط مالی و روانیشو داری بیار مگه ممکنه سخ ...

شرایط مالیش هست 

یعنی هر طور باشه شوهرم براشون هیچی کم نمیزاره 

ولی حس میکنم اعصابم داغون شه 

بنظر منم اعصاب وپول فراوون میخاد مثلا تصور کن بچه اولت تا ۴۰ روزگی چقدر بیخوابی کشیدی ؟..

حاملگیت یساله..شیردهی فلان ..همه اینا دوباره تکرار شه خخخ خیلی شیرینه ن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ازچ نظر زیادش خوبع شما توانایی خرج مخارجشو دارین؟

از این نظر که خونه ی شلوغ قشنگه. بچه ها تنها نیستن وقتی بزرگ تر بشن. بحث مالی کاملا موضوع جدایی هست. بحث الان تعداد فرزند هست.

شرایط مالیش هست یعنی هر طور باشه شوهرم براشون هیچی کم نمیزاره ولی حس میکنم اعصابم داغون شه

یه چندماهی اعصابتو تقویت کن مدیتیشن کن امادگی روانی کسب کن  بعد اقدام کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه شک داری به رفتارت بعد از زایمان اول فکر کن ، ببین چقدر شرایط برات یخت بود ، با این حساب ببین میت ...

رفتارم یکم تنده زود عصبی میشم 😔😔 ولی از طرفی هم بچه دوس دارم