2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن توی 22 سالگی خیلی بده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاه که میرفتمهمکلاسیای ۳۰ تا ۴۰ ساله داشتیم خواهرم دانشگاه میره دوتا از همکلاسیاش بالای ۴۰ سا ...

من وقتی رفتم تقریبا همه هم کلاسی هام از من کوچیک تر بودن برای همین اینقدر تو ذهنم پررنگ شد🥲

طلب علم خجالت نداره ما مورد داشتیم ۳۶ ۳۷ ۴۰ ساله همکلاس داشتییم

نه خجالت که نمیکشم فقط به اینکه چقدر خودمو از دیگران عقب انداختم فکر میکنم چون اگه یکم فقط تنبلی نمیکردم درس میخوندم همون بار اول قبول میشدم 

رشته عالی ای هست؛ افرین به شمافقط جسارتا من دبیرستانیم و بخاطر مشکلات روحی درس خوندن رو به تعویق مین ...

فقط میتونم بگم که مشکلات و غم و غصه ها هرگز قرار نیست که تموم بشن و سال دیگه و سال های بعد نه تنها مشکلات حل نمیشن که زندگی سخت تر هم میشه چون با بیشتر شدن سن دغدغه ها و سختیها زیاد تر هم میشن و هزار درصد پشیمونی خیلی خیلی سختی در انتظارت هست که بعدا میگی چرا همون موقع که شرایط راحتتر بود صد خودمو نزاشتم فرصت پیشرفت همیشه در اختیار آدم نیست و اینجور مواقع معمولا ذهن دنبال بهانه جویی هستش برای تمرکز نکردن و فرار از تلاش اگه نه که مشکلات تموم نمیشن و راهکارشم اینه که با هر درد و جون کندنی فقط شروع کنی چون همین به تعویق انداختن یهو میبینی 5 سال گذشته و تو دیگه انرژی و حوصله سال های قبل و نداری

من رشته دومم 23 رفتم امسال سال آخره یکم سخته دید بقیه بهت یکم با تعجب همراه هست ولی خب دیگ میگذزه

آره دقیقا خیلی از دوستان الان تجربه هاشونو گفتن که همکلاسی های میانسال داشتن ولی خب من شخصا این تجربه رو نداشتم و روزی که رفتم همه از من کوچیک تر بودن و اکثرا سال اول قبول شده بودن برای همین روی روحیم خیلی تاثیر گذاشت