2777
2789
عنوان

چی بگم بهشون دهنشون بسته بشه😐🙄

84 بازدید | 11 پست

زنگ اخر امتحان داشتیم منم از بختم ورقه‌مو زود دادم معلم گفت وایستا حواست باشه! 

چند نفرم تقلب میکردن و صداشونم زیاد بود، معلم عصبانی شد و گفت تورو واسه چی گذاشتم اسمشونو بنویس بده 

منم اسمشونو نوشتم معلم گرفت! حالا کنایه میزدن بهم؛ منم تو کلاس ارومم، زبون درازما ولی تو کلاس ساکتم 🙃

چی بگم بهشون دهنشون بسته شه؟؟ 🤧

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب کیا چی بگی؟

از آنتن بودن متنفرم

دوستاتو واسه ....مالی توی یه دوره ای از زندگیت نفروش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ب کیا چی بگی؟از آنتن بودن متنفرمدوستاتو واسه ....مالی توی یه دوره ای از زندگیت نفروش

دوستام نبودن، حتی دوستامم بودن میگفتم! 

من خودم تو مدرسه اصلا تقلب نمیکنم معلم خودش همرو میدید ولی چون اسماشونو نمیدونست گفت بنویس بده😐

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

چقدر آدم فروشی😒

چه ربطی داره؟ 🙄

مثل ادم درس میخوندن تقلب نمیکردن! اگه نمیگفتم حق اونایی که واقعاا خونده بودن پایمال میشد... 

دوستام نبودن، حتی دوستامم بودن میگفتم! من خودم تو مدرسه اصلا تقلب نمیکنم معلم خودش همرو میدید ولی چو ...

والا چی بت بگم 

بچه ای هنوز 

دوستی کردن با شما اشتباهه چون دنبال مالیدنی ....

ته تهش چندسال دیگه میفهمی همون معلما اندازه سر سوزنی براشون اهمیت نداشتی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چه ربطی داره؟ 🙄مثل ادم درس میخوندن تقلب نمیکردن! اگه نمیگفتم حق اونایی که واقعاا خونده بودن پایمال ...

چقدر از آدمایی مثل تو بدممم میاد حقته هرچی بهت میگن

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

والا چی بت بگم بچه ای هنوز دوستی کردن با شما اشتباهه چون دنبال مالیدنی ....ته تهش چندسال دیگه میفهمی ...

من دنبال به چشم معلم اومدن نیستم! به عنوان یه فرد مذهبی اینارو عار میدونم

چقدر از آدمایی مثل تو بدممم میاد حقته هرچی بهت میگن

لطفا احترام خودتونو حفظ کنین من بدم میاد از تقلب و در قبال اعتماد معلم مسئول بودممممم

متنفرم از این دسته دانش اموزا ک خود شیریننمثلا حقوق بهتون میدم؟

متنفر باش! 

اصلا هم خود شیرین نیستم؛ چون خودم تقلب نمیکنم شماهایی که درس نمیخونین و به امید تقلب پاس میشین رو درک نمیکنم😐