2777
2789
عنوان

خواهرم بچش کلاس سوم دبستانه میخوان ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست

منم از این اردوها فراریم دوطت ندارم دخترم بره کاشکی کلا حذف شه این اردوی خارج از مدرسه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه میترسم گم بشه یا اتفاقی براش بیفته

هیچی نمیشه. منطقه اردوگاه امنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حق داره ولی نگران نباشه گم نمیشه

حیفه نره اردو

حسرت میشه براش قشنگم

و اینکههههه

باید تجربه کسب کنه با خواهرت صحبت کن ترسشو بذاره کنار بچه رو بفرسته

اگر جا امن و مطمئنه

با معلمش صحبت کنه بگه من میترسم ولی دیگ بچه رو سپردم به شما

معلم حواسش هست

بچه ابتدایی اتفاقا ترس نداره

چون کوچیکه میچسبه معلمش تکون نمیخوره

از بزرگترا باید ترسید😂😂😂

بچه ها حرف گوش کن ترن

چون میترسن تکون نمیخورن دنبال معلم میرن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خواهرت بیخودی نگرانه اتفاقا به خواهرزاده ات خوش میگذره اگه نذاره بره دوستاش تعریف کردنی بچه حسرت میخوره و ناراحت.خواهرت نگران نباشه معلم ها و مدیر خودشون مواظب بچه ها هستن.بچه های من هرسال میرن هروقت اسم اردو میاد انگار دنیا را بهشون دادی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

منم مثل خواهر شما بودم.اما سعی میکردم نشون ندم و کنترلش کنم.چون بچه ها لذتی ک در کنار همکلاسی ها و دوستاشون میبرن امکان نداره تو ی مکان صد درجه بهتر کنار پدر مادر ببرن.هرچیزی جای خودشو داره و بچه باید از تجربه اردو و لذتش استفاده کنه.چون ما فکر های منفی میکنیم بچه ک نباید ب پای ما بسوزه و ب خاطر ارامش و ترس خودمون اونو محدود کنیم.

و اینو همیشه ایمان دارم ک خداوندی ک این بچه رو ب من داده همه جوره نگهبانش هست.هر وقت بخواد از من بگیره من تو هزار جا هم محاصره اش کنم ممکنه با ی زمین خوردن ساده از من بگیرتش.