2777
2789
عنوان

کیا خونشون نامرتبه یا تمیز بگین انگیزه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
برو کامل مرتبش کن😁

نمیشه سالی چند بار مرتب کامل میشه 

چون بچه دارم تا مرتب کامل بشه از اونور هی از مرتبیش کم می‌کنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا کسی خونمو نامرتب ندیده با اینکه بچه کوچیک دارم از شلختگی متنفرم هر چیزی باید سر جای خودش ب ...

زنداداش منم مثل شماست داداشم می‌گفت اصلا نمیشینه صب از خواب بیدار میشه تاشب دستمال دستشه و تمیز می‌کنه 

دیروز صب تمیز کردم بعدش خونه نبودیم شبم امدیم خوابیدیم تمیزه فقط جاهامونو جمع کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
زنداداش منم مثل شماست داداشم می‌گفت اصلا نمیشینه صب از خواب بیدار میشه تاشب دستمال دستشه و تمیز می‌ک ...

من شوهرم هیچ وقت کار کردن منو نمیبینه همیشه وقتایی ک خونس میشینم چون وقتی سرکاره همه کارا رو میکنم