2777
2789
عنوان

شما وقتی میرین سوپری ماکارونی چندتا میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

از اونجایی که خودم  خرید نمیرم شوهرمم  وقت  هر دقیقه  یه چی خریدن نداره    کارتونی  میخره    مایع  لباس   وایتکس  تاید   ماکارونی   نرم کننده لباس    هر چی بشه  رو کارتونی میخره   که هی بهش نگم  فلان  چیزو بخر    حداثل چند ماه راحته

ماکارونی های اونجا با اینجا فرق داره؟اگه الان موجود داری میتونی عکسش بفرستی ببینم چحورین

من برای بچم ماکارونی ایتالیایی میگیرم پلاسمون اونو میخوره فقط از سیسمونی فروشیهایی که عذای کودک داره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید،من ماهی ۲بار درست میکنم فقط

منم زیاد درست نمیکنم خواهرم بهشون کارتونی داده بودن از طرف شرکتشون بیشترشو داد به بقیه که نمونه شاید مثلا رب و روغن یا شوینده رو تو حجم بالا بخرم ولی ماکارونی اولویت خریدمون نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ماکارونی های اونجا با اینجا فرق داره؟اگه الان موجود داری میتونی عکسش بفرستی ببینم چحورین

قیمتش تقریبا یکیه 

ولی کیفیتش عالی

ما انکارا میاریم اینجا زیاد هست

ولی تفاوت قیمتش زیاده تو فروشگاه دیدم ۱۳۰ 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
قیمتش چنده؟طعمش هم فرق داره؟

ارگانیکه طعمش خوبه دیگه خیالم راحته عذای سالم میخوره ۶۵۰ 

ماکارونی خودمون رو یکبار دادم دوس نداشت 

دوسال ونیمشه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن