2777
2789
عنوان

دختر۱۰ ماهه م تب کرده🤒😟چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
پس دوباره قطره بده  لباساشو دربیار با آب ولرم تن شویه کن آب سرد بزنی هم دماش یه دفعه میره بال ...

خواب الان

بیدارش کنم 

تازه خوابید 

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

شربت ایبو پروفن بده تاثیرش از استامینوفن بیشتره اما نه با شکم خالی مرتب هم پاشويش کن پسر منم خیلی تب داشت فقط پروفن میآورد پایین دیدی تاثیر نداره سریع ببرش دکتر ممکنه عفونت داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباساشو کاملا بکن با آب ولرم که لرز نکنه بچه مرتب بدنش رو بدن شو یه و پاشویه کن آستامینوفن بده .اگه ...

تازه خوابیده 

دستمال کشیدم رو کمرش بیدار شد دوباره خوابید 

همش هم دمر میخوابه 

38 تب بالایی نیست عزیزم نگران نباش...تب ویروسیه...ولی واسه راحت شدنه خیالت حتمن شیاف استفاده کن براش ...

مرسی عزیزم متاسفانه شیاف ندارم 

من شیر آب ظرفشویی رو روو دمای متعادل وا میکنم بچه رو بغل میکنم و پایین تنه اش رو میبرم زیر آب سریع خنک میشه 

بعدم دستمال زیر بغل و کشاله ران و شکم 

آب سیب و آب هویج هم وقتی تبش قطع شد 

مرسی عزیزم متاسفانه شیاف ندارم 

اگه تو خونه عناب داری بجوشون باضافه گل بنفشه بزار دو سه دقیقه دم بکشن بعد خنکش کن بده بهش اگه داخلش جوی دو سر هم بریزیو بعد صافش کنی بدی بخوره که دیگه عاالی میشه...

اگه تو خونه عناب داری بجوشون باضافه گل بنفشه بزار دو سه دقیقه دم بکشن بعد خنکش کن بده بهش اگه داخلش ...

ندارم متاسفانه

ندارم متاسفانه

عزیزم شما دیگه بعنوان ی مادر با پیش بینی این شرایط باید همه جور دارو رو نگه داری تو خونه...ولی خب عب نداره درحال حاضر راحتترین کارت همون پاشویه ست...ولی تبش بالا نیست خیلی ..نگران نباش.

عزیزم شما دیگه بعنوان ی مادر با پیش بینی این شرایط باید همه جور دارو رو نگه داری تو خونه...ولی خب عب ...

مرسی عزیزم حرفت کاملا درست