2777
2789

بنظرتون خز شده خیلیا میگن از مد افتاده‌‌ 

از لیوانم نخولیا, با اینکه مظلومم ولی جیگل داری بهش دست بزن با جفت پا میام تو حلقت 😁

با تشکر (اسم طرف مقابل)

یا 

مثلا محمد کیست ؟

موجودیست مظلوم🥺ولی در این حال شیطون.

عاشق سالاد ماکارونی وقتی که 

میبینه چشاش قبلی ویلی می‌ره‌.

هیچ وقت به سالاد ماکارونیش دست نزن

وگرنه کارت ساختس.

میخوام چیز بامزه باشه بنظرتون خیلی خز و قدیمیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خز نیست،متناش طولانیه

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

لطفا چیزی روش چاپ نکن اگ میخوای یه کارت بذار توش رو اون هرچی خواستی بنویس 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب این دوتا می‌خوام یکی چاپ کنم. و اگر کوتاه تر کنم کدومش بهتره ؟

اولی

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم