2777
2789
عنوان

یه کاربری اینجا بهم گفت تو که مامان بابات معتادن😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 57 پست

مطمئن باش خودش زندگی خیلی داغونی داشته ... این روزها هم میگذره برات ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بخوام تاپیک بزنم روزهای زوج میزنم همون روز میدم نی نی یار پاک کنه چون اگه بمونه خیلی فصول این ...

اره اره دقیقا 

ولی راستش من فرصت نمیکنمم🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بعضی‌ها کله بیشعورن اینو جدی میگم قشنگ معلومه واس خالی شدن عقده هاشون میان ... دیشب طرف تو تاپیک به ...

به من گفتن پدرت زوال عقل داره 😐🥺

چون راجب خاستگار حرف زدم که رد کردم و به جلسه دوم نرسید 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

این درسی بشه همه زندگیتو اینجا نگو

دلم که میگیره جای ندارم دردو دل کنم فکر میکردم فضای مجازی بتونم حرف بزنم از فشار روانی زیادی که رومه کم کنم نمیدونستم بدتره 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خدا سر خودش بدتر در بیاره فدای دل مهربونت بشم😔

قربونت برم 🫂🤍

چه خوب که خوب تربیت شدیمتاسفانه پدر مادرا خیلی کارا میکنند ک بچه ها باید تاوانش رو پس بدن. حتی بخاط ...

توی حضوری کسی نمیدونه 

توی مجازی چندباری دردو دل کردم گفتم چون کسی نمیشناسه منو حداقل یجوری دردی که رو قلبمه سبک شه نمیدونستم اینجوری میشه 

ولش عزیز دلم مامان بابات برگشتن؟

از مسافرت ؟! اره برگشتن 

اشکی شدن واکنش طبیعی احساسی بدنته ولی یادبگیر در لحظه برینی به سرتاپای کسی که بی بته و بی ادبه!

مثلا چی میگفتم ؟🥲💔 

نهایتش تعلیق میشدم دیگه نمیتونستم بیام سایت تنها دلخوشیم اینجاست که میام حرف میزنم سبک میشم