2777
2789
عنوان

یه کاربری اینجا بهم گفت تو که مامان بابات معتادن😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 57 پست
الان میان میگن اون بیشعور بوده ولی پاش بیوفته خودشون هم همینن دیدم که میگم

چی بگممم خواهررر😕

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که خوب تربیت شدی

متاسفانه پدر مادرا خیلی کارا  میکنند ک بچه ها باید تاوانش رو پس بدن. حتی بخاطر ناسازگاری شون با هم بچه تا اخر عمر زجر میکشه و باید جواب اینو اون رو بده

ولی تو قوی باش. هیچوقتم در این مورد با کسی درد دل نکن

اخی قربون دلت برم

خدا نکنه عزیزم 🥲🫂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اون از تیمارستان فرار کرده به دل نگیر

کاش من خانواده سالمی داشتم 🥲🥲🥲

اسی جان آنقدر توهین کردن بهم هر تاپیک که با خوشحالی میزدم سر در اون تاپیک این جمله بود 

عقده از تاپیک هات میباره در صورتی که من هیچ خصومتی و دشمنی نداشتم باهاشون 

صد بار هم برچسب فیک به خودم و وسایلم زدن 

میدونی چقدر دلم شکست💔

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بعضی‌ها کله بیشعورن اینو جدی میگم قشنگ معلومه واس خالی شدن عقده هاشون میان ... دیشب طرف تو تاپیک به خونوادم توهین کرده بی دلیل منم جوابشو دادم اونوقت منو با تعلیق کردن ... ان شالله اونم تعلیق شده باشه 

پس فطرتا انگار تو طویله بزرگ شدن

بمیرم برات

خدانکنهههههه عزیزمم 🫂

خانواده انتحاب خود آدم نیست ولی اونا با حرف هاشون شخصیت خودشون رو نشون دادن

از اینکه همه همچین دیدگاهی بهم دارن خیلی اذیت میشم